05 / 05 / 2024

Anatolium Marmara kiralık dükkan

Anatolium Marmara kiralık dükkan

Anatolium Marmara Rezidans 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kiralanabilir alanı 60 bin metrekare olarak belirtilen proje ofis ve home ofislerden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Ofisleri nerede?

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Öğrenciler en çok Üsküdar, Avcılar ve Göztepe’de kiralık ev aradı!

Ağustos ayında üniversitelere yakın bölgelerde kiralar yüzde 10 oranında artarken İstanbul, Marmara, Yıldız Teknik ve Mimar Sinan üniversitelerine yakın olan Avcılar, Üsküdar ve Göztepe, öğrencilerin kiralık daire için en çok arama yaptığı ilçeler oldu.

Soğanlık Anatolium Marmara satış ofisi!

Soğanlık Anatolium Marmara satış ofisi iletişim için 0212 350 11 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat alanı 230 bin metrekareden oluşan proje Kartal Merkez'e 4 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Anatolium Marmara 3 ay içinde satışta!

Anatolium Marmara 3 ay içinde satışa çıkıyor, 60 bin metrekare kiralanabilir alan, 46 bin metrekare ofis-home ofis alanı ve 150 mağazalık AVM'nin bulunduğu projede İKEA'nın Bayrampaşa ve Ümraniye'den sonra 3. mağazası da yer alacak.

Anatolium Marmara: Maya-Yılsan Kartal projesinin adı belli oldu!

Maya İnşaat ve Yılsan Holding İş Ortaklığı'nın Kartal Soğanlık'taki ofis-home ofis konseptindeki projesinin adı Anatolium Marmara oldu. Projenin AVM alanında İKEA'nın İstanbul'daki 3. mağazası yer alacak...

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Vakıflar'dan kiralık 67 gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından kiralık 67 gayrimenkul 31 Aralık 2015 tarihi saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahse konu olan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekareden başlayarak 237 metrekareye kadar çıkıyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Anatolium Marmara kiralık dükkan Haberi

Anatolium Marmara kiralık dükkan

Anatolium Marmara Residence Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası taşıyor. 230 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen projede 47 katlı kule ve AVM bulunuyor. 


"Anatolium Marmara Ofisleri nerede?" sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık yanıtını verebilmek mümkün. Projenin 60 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 46 bin metekare ofis-home ofis alanı yer alıyor. 


Soğanlık Anatolium Marmara'da 360 derece seyir terası, yiyecek katları, alışveriş alanları, sinema, eğlence alanları, açık hava konser ve etkinlik alanı, çocuk oyun alanları gibi imkanlar sunuluyor. 


AVM alanında IKEA mağazasının olacağı Kartal Anatolium Marmara'da kiralamalar MallExpert aracılığıyla gerçekleşiyor. Proje 40 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Anatolium Marmara projesi lokasyon olarak Dragos'a 6 dakika, Maltepe'ye 5 dakika, Caddebostan'a 15 dakika, Kartal Merkez'e 4 dakika, Kartal TEM-Sahil Yolu Kavşağı'na 2 dakika, Bostancı...