09 / 05 / 2024

and gayrimenkul Mutlu İşçi Platformu

and gayrimenkul Mutlu İşçi Platformu

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta gayrimenkul sektörüne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta, "Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde" dedi.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Mutlu Ekici Masal Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Ekici Masal Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Ekici tarafından kuruldu.

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İsmail Ayhan Ocak tarafından kuruldu.

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de İlknur Khudaverdiyev tarafından kuruldu.

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Tahereh Mohebalı ve Ali Savadkouhıfar ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe 2021'in ikinci yarısında neler yaşandı?

Colliers International tarafından Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İkinci Yarı Raporu yayınlandı. Peki 2021 yılında gayrimenkul sektöründe neler yaşandı? İşte Colliers International tarafından hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İkinci Yarı raporu...

Jr And Jc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr And Jc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Johnny Ren tarafından kuruldu.

and gayrimenkul Mutlu İşçi Platformu Haberi

and gayrimenkul Mutlu İşçi Platformu

ANADOLU Grubu iştiraki olarak Kasım 2011’de faaliyetlerine başlayan AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Usta, gyrimenkul sektörü için etik kodların belirlenmesi gerektiğinin altını çizdi.


Hürriyet Gazetesi muhabirlerinden Gülistan Alagöz'ün haberine göre; "Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde. Metrekareden başka değerler olmalı. Kamuoyunun karşısına çıkıp ‘Rüşvet vermeyeceğim ve çocuk işçi çalıştırmayacağım’ demeliyiz. Bunun için çalışmalar da başladı" dedi.


Usta, gayrimenkul sektöründe metrekare dışında başka değerler olması gerektiğine vurgu yapan yolsuzlukla mücadele, işçilerin çalışma koşulları ve çevre duyarlılığı başlıklarını odağına alan Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi'ni imzaladıklarını söyledi. AND Gayrimenkul, Türkiye'de bu sözleşmeyi imzalayan tek firma olma özelliğini taşıyor.

"Mutlu İşçi Platformu oluşturduk"

Mutlu İşçi Platformu oluşturduklarını ifade eden Usta, "Bu sözleşmede en önemli ayak yolsuzlukla mücadele....