17 / 05 / 2024

AND Pastel ödülleri

AND Pastel ödülleri

AND Gayrimenkul ilk konut projesi AND Pastel ile katıldığı her yarışmadan yeni bir ödül ile dönüyor.

AND Pastel'e European Property Awards’tan 5 yıldız ödülü!

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel projesi ile European Property Awards’ta başvuruda bulunulan 5 kategorinin tümünde ödüle layık görüldü.

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

AND Pastel’de 'Taşın düşün' dönemi başladı!

AND Gayrimenkul, Temmuz 2018’de yaşamın başladığı konut projesi AND Pastel’de kiracı olarak yaşamaya başlayanlara, kiralarını birikime dönüştürerek ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

AND Pastel Çocuk Meclisi yeniden kuruldu!

AND Gayrimenkul, 2018 yılının Temmuz ayında yaşamın başladığı ve İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel’de, geçen sene ilkinin düzenlendiği ‘’AND Pastel Çocuk Meclisi’’ni yeniden kurdu.

10 yıllık konut kredisinin 5 yılı AND Pastel'den!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa edilen AND Pastel projesinde yüzde 20 peşin indirime ek yüzde 0,59 faiz oranı ile konut kredi süresini yarı yarıya düşürüyor. 

2017 AND Pastel fiyat!

''Yeni Nesil Mahalle'' sloganıyla basına tanıtılan AND Pastel projesi İstanbul Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. İşte 2017 AND Pastel fiyat...

AND Pastel projesi daire fiyatları 2017!

AND Pastel projesi daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. AND Pastel Kartal'da konut, ofis ve dükkanlar olacak...

Esentepe AND Pastel satış fiyatları 2017!

1.200 konut, ofis ve dükkanlardan meydana elen AND Pastel Kartal projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. İşte Esentepe AND Pastel satış fiyatları 2017...

AND Pastel peşin fiyatları 2017!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen AND Pastel projesi 45 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Projede konutlar 2018 yılında teslim edilecek...

2017 AND Pastel Kartal ödeme planı!

AND Gayrimenkul imzasını taşıyan AND Pastel projesi 1.200 daire, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. 2017 AND Pastel Kartal ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

AND Pastel Kartal ödeme seçenekleri!

İki etap şeklinde yükselen AND Pastel projesi 1.200 daire, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. AND Pastel Kartal'da daire fiyatları 483 bin TL'den başlıyor. İşte AND Pastel Kartal ödeme seçenekleri...

Kartal AND Pastel teslim tarihi!

AND Gayrimenkul imzasıyla yükselen AND Pastel projesinde peşin ödemelere yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor. Projede 1.200 konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor. İşte Kartal AND Pastel teslim tarihi...

AND Pastel ’En İyi Konut' ödülü aldı!

AND Gayrimenkul ilk konut projesi AND Pastel ile katıldığı her yarışmadan yeni bir ödül ile dönüyor.

AND Pastel'e European Property Awards’tan 5 yıldız ödülü!

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel projesi ile European Property Awards’ta başvuruda bulunulan 5 kategorinin tümünde ödüle layık görüldü.

AND Pastel ödülleri Haberi

AND Pastel ödülleri

AND Gayrimenkul ilk konut projesi AND Pastel ile katıldığı her yarışmadan yeni bir ödül ile dönüyor. Geçtiğimiz günlerde European Property Awards’ta 5 ayrı kategoride ödüle layık görülen AND Pastel, Türk gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden Sign of the City Awards’ta da “En iyi konut” ödülünün sahibi oldu.


Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel, gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ve Hürriyet sponsorluğunda gerçekleşen Sign of the City Awards’ta devam eden konut kategorisinde “En iyi konut” ödülünün sahibi oldu.


Kazanılan “En iyi konut” ödülü ile ilgili olarak AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta şunları söyledi: ‘‘AND Kozyatağı projemiz ile geçtiğimiz yıllarda, hem Avrupa’nın hem de Dünya’nın en iyi ofis projesi ödüllerini kazandık. Bu başarıları...