15 / 05 / 2024

Andıçlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Andıçlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Andıçlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Andıç tarafından kuruldu.

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Atar tarafından kuruldu.

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bülent Dönmez tarafından kuruldu.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Andıçlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Andıçlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Andıçlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Andıç tarafından kuruldu.

Andıçlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
AMAÇ KONU BAHÇE KÜLTÜRLERİ a. Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. b. Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak . c. Toprak alım ve satımını yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek. BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer...