04 / 05 / 2024

Andre Sapir

Andre Sapir

Ekonomi profesörü Andre Sapir, “Türkiye spekülasyonlar ya da gayrimenkul balonlarıyla değil dışa açılarak büyüdü” dedi. İşte haberin ayrıntıları...

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Matusrvıch Estate Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matusrvıch Estate Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Andreı Matusevıch tarafından kuruldu.

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Stepan Spırıdonov, Andreı Shkola ve Ekaterına Spırıdonova ortaklığında kuruldu.

E80 İnşaat Ve Ambalaj Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

E80 İnşaat Ve Ambalaj Ürünleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Andreı Kononenko tarafından kuruldu.

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Andreı    Ignat tarafından kuruldu.

Brooke Shields, Pasifik kıyısındaki evini satıyor!

80'lerin sinema ikonlarından Brooke Shields, tenis yıldızı eski eşi Andre Agassi ile evliyken 3,3 milyon dolara satın aldığı konutunu şimdi 8 milyon 195 bin dolara satışa sundu. Rustik tarzda tasarlanan konutta her şey var. 

Ac Pearl Holıday Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ac Pearl Holıday Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Andreı Racovıta ve Hulusi  Karakuzu ortaklığında kuruldu.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Andre Sapir: Türkiye gayrimenkul balonlarıyla değil dışa açılarak büyüdü!

Ekonomi profesörü Andre Sapir, “Türkiye spekülasyonlar ya da gayrimenkul balonlarıyla değil dışa açılarak büyüdü” dedi. İşte haberin ayrıntıları...

Andre Papoular Yılın Yönetici Ödülü'ne aday gösterildi!

Belçika’nın lider ekonomi ve finans dergisi olan Trends Dergisi’nin her yıl Belçika’nın en iyi politikacılarını ve işadamlarını seçmek amacıyla düzenlediği “Yılın Yönetici” Ödülüne, Schréder Grubu’nun CEO’su André Papoular de aday gösterildi.

Zorlu Center'da, keman virtüözü Itzhak Perlman sahne alacak!

Bu aralar birbiri üstüne müthiş isimler İstanbul'un yolunu tutuyor. Andre Rieu, Sarah Brightman derken 20. ve 21. yüzyılın keman virtüözü kabul edilen Itzhak Perlman'ın geleceği haberini de aldık.

ABD piyasaları geriledi!

Janlyn Capiyal LLC'in Genel Müdürü Andre Bakhos, borsadaki sert düşüşlere ilişkin "Empire Stata İmalat Sanayi Endeksi ve perakende satışları beklentilerin altında geldi. Bu veriler ekonomik durgunluğun son işaretleri oldu.

Daniele Fabbri Conrad İstanbul’un, Andre Borg ise Hilton İstanbul’un Otel Müdürü oldu!

Hilton Worldwide Otelleri’nin Türkiye’deki en önemli temsilcileri arasında yer alan Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul, yeni Otel Müdürü atamalarını açıkladı. Daniele Fabbri Conrad İstanbul’un, Andre Borg ise Hilton İstanbul’un Otel Müdürü oldu.

Andre Sapir Haberi

Andre Sapir

Eski Avrupa Birliği Başkanı Romano Prodi'nin ekonomi danışmanı, Brüksel Üniversitesi (ULB) ekonomi profesörü Andre Sapir, Türkiye ekonomisiyle çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Türk ekonomisinin orta vadede iyiye gittiğini vurgulayan Sapir, "Türkiye defalarca iyi ve kötü zamanlardan geçti ama önemli reformlar da yaptı. Bunlar son 10 yıl içinde Türkiye'nin iç ve dış pazarda büyümesini teşvik etti" dedi. "Türkiye'nin büyümesi, spekülasyonlar ya da gayrimenkul balonlarıyla değil, dışa açılma, modernize etme becerileriyle elde edildi" diyen Sapir, böylece yabancı yatırımcıyı çekebildiğini kaydetti.


MÜZAKERE KATKISI

Sapir, "Brüksel ve Ankara arasında Türkiye'nin üyeliği için uzun süredir yürütülen müzakereler reformların uygulanmasında etki yarattı ve bu reformların çok olumlu sonuçları oldu. Ülke yeni pazarlara açıldı, Avrupalılar yatırımlar gerçekleştirdi. Türkiye, verimli bir döngü yarattı" diye...