04 / 05 / 2024

Andrei Meteli

Andrei Meteli

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Durali, Andrei Meteli tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Bakırköy'de kuruldu.

E80 İnşaat Ve Ambalaj Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

E80 İnşaat Ve Ambalaj Ürünleri Limited Şirketi Bahçelievler’de Andrei Kononenko tarafından kuruldu.

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Durali, Andrei Meteli tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Bakırköy'de kuruldu.

15. MÜSİAD Fuarı'nda Cezayir ve Belarus Türk işadamlarına yatırım daveti yaptı!

15. MÜSİAD Uluslararası Fuar kapsamında gerçekleştirilen ülke sunumları kapsamında Cezayir ve Belarus’ta Yatırım konulu iki oturum yapıldı. ’Belarus’ta Yatırım’’ sunumunu Belarus Ankara Büyükelçisi Andrei Savınykh yaptı.

Adnan Polat: Galatasaray milyar dolarlık projelere geçti!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, "Galatasaray meteliğe kurşun atarken 4 senede milyar dolarlık projelere geçti" dedi

Andrei Meteli Haberi

Andrei Meteli

Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şaban Durali, Andrei Meteli tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Voyaj Club Turizm Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM 1- İç ve dış amaçlı her türlü turistik faaliyetler, seyahat organizasyonu, yerli ve yabancı hava, deniz ve kara nakliyat şirketlerinin temsilciliğini yapmak, yerli ve yabancı şirketlere temsilcilikler vermek, her türlü bileti almak, satmak, kara, hava ve deniz işletmelerine ait biletleri almak, satmak, her türlü kargo hizmetlerinin verilmesi ve bilet satışı ile ilgili her türlü anlaşmaları yapmak, her türlü seyahat faaliyetinde bulunmak üzere yurt içi ve yurt dışında seyahat acenteleri açmak, işletmek veya kurulmuş turizm acenteleri ile geçici veya devamlı ortaklıklar kurmak, devralmak ve işletmek....