04 / 05 / 2024

Anel Elektronik

Anel Elektronik

Anel Elektronik proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre basında çıkan haberlere istinaden Cem Yalçınkaya Anel Elektronik'ten istifa etmedi.

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de kuruldu.

Vestel Elektronik sorumluluk beyanını yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Tşcaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılıa çıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Tşcaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Vestel Elektronik Deskar Multimedya'yı aldı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Deskar Multimedya'yı aldı.

Anel Grup, Ganjlik Mall AVM'nin elektrik ve mekanik işlerini üstlendi!

Değer yaratma ve bu değerleri paylaşarak birlikte yaşatma prensibi ile Türkiye’de ve dünyada öncü projelere imza atan Anel Grup, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün en büyük alışveriş merkezinin elektrik ve mekanik işlerini yürütüyor...

AHM Grup Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AHM Grup Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Murat Uzunyurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ahmet Döş Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Termal Elektronik fabrikası icradan 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi; Safra Mahhallesi , Kartaltepe mevkiinde yer alan Termal Elektronik ve Çevre Elemanları fabrikası toplam 2 milyon 183 bin 497 TL'den satışa çıkıyor.

Kardex ve Ajan Elektronik iş birliğini büyütüyor!

Kardex ve Ajan Elektronik iş birliğini büyütüyor. Kardex Remstar sistemlerini kullanmaya başlayan Ajan Elektronik'in İhracat Müdürü Nihat Çınarlı, Kardex Remstar ile olan iş birliklerini büyütme kararı aldıklarını söyledi

İlge Lojistik İnşaat Elektronik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlge Lojistik İnşaat Elektronik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Erdiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Anel Elektrik pay satım bildirimini yayınladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Proje Taahhüt pay satım bildirimini yayınladı.

Karel Elektronik esas sözleşme değişikliklerini yayınladı!

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapıaln yazılı açıklamaya göre Karel Elektronik Sanayi esas sözleşme değişikliklerini yayınladı.

Anel Elektronik pay alımını yayınladı!

Anel Elektronik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfoemu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektronik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. pay alımını yayınladı.

Vestel, Japon elektronik devi Sharp'ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı!

Vestel, Japon elektronik devi Sharp ' ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı. Şirket, 5 yıllık anlaşmayla Avrupa ' daki pazar payını artırmayı hedefliyor...

Karel Elektronik eZuce Inc'ye hisseye çevrilebilir borç verdi!

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Karel Elektronik eZuce Inc' ye hisseye çevrilebilir borç verdi.

Anel Elektronik Haberi

Anel Elektronik

Anel Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;


16.07.2014 tarihli bazı medya organlarında, Grup şirketlerimizden Anel Holding yönetim kurulu üyesi Cem Yalçınkaya'nın istifasına ilişkin haberlere yer verilmiştir.Konuya ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla...