08 / 05 / 2024

Anel Grup isg uzmanları

Anel Grup isg uzmanları

Anel Grup, iş sağlığı ve güvenliği’ne büyük önem veriyor. Anel Grup’un, ulusal ve uluslararası projelerindeki şantiyelerinin iş güvenliği ekibinde bulunan uzman kadın çalışanlarının, sürecin doğru yönetilmesindeki emeği büyük.

Bakü Ganjlik Mall'a Anel imzası!

Uluslararası standartlarda mega projelere imza atan Anel Grup, yaklaşık 500 çalışan ile Bakü’deki Ganjlik Mall Projesi’nin sistem testlerini tamamlayarak projeyi teslim etti.

Anel Grup’un kadın İSG uzmanları şantiyelerde fark yaratıyor!

Anel Grup, iş sağlığı ve güvenliği’ne büyük önem veriyor. Anel Grup’un, ulusal ve uluslararası projelerindeki şantiyelerinin iş güvenliği ekibinde bulunan uzman kadın çalışanlarının, sürecin doğru yönetilmesindeki emeği büyük.

Anel Grup'tan AVM'lerde doğru iklimlendirme!

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

Anel Grup, çalışanlarının iş güvenliğine odaklanıyor!

Son yıllarda kadınların işgücüne katılım oranının giderek artması, ülkemiz adına önemli gelişmelerin başında yer alıyor.Çalışan kadınlar, günümüzde bilinenin aksine sanayi ve inşaat gibi zor sektörlerde de görevlerini başarı ile sürdürüyor.

Anel Grup mekanik taahhüt hizmetiyle yurtdışına açıldı!

Binalardaki ısıtma, soğutma, sıhhitesisat, havalandırma gibi sistemleri kullanım amaçlarına göre bütünsel olarak belirleyen ve işlevsel hale getiren mekanik çalışmalar, yapıların olmazsaolmazları arasında yer alıyor.

Abu Dabi Havalimanı 2017'de tamamlanacak!

Anel Grup’un elektrik işlerini üstlendiği Abu Dabi’nin en büyük ve mimari açıdan en görkemli binası olarak tasarlanan Abu Dabi Uluslararası Havalimanı’nın çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Anel Grup, mekanik taahhüt hizmetini yurt dışına taşıdı!

Elektrik taahhüt hizmetinin yanısıra, 2009 yılından bu yana, büyük projelere mekanik taahhüt hizmeti de sunan Anel Grup, entegre hizmet sunma alanındaki tecrübesini ve başarısını, yurtiçinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği projelerinde ortaya koyuyor.

Türkiye’nin en yüksek kapasiteli güneş enerjisi santraline Anel Grup imzası!

Anel Grup, Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ndeki Güneş Enerjisi Santrali’nin kurulumunu başarıyla tamamladı. Anel Grup, bu proje ile Turgut Özal Tıp Merkezi’nin elektrik ihtiyacının yüzde 33’ünü karşılayacak.

Anel Grup Moskova ve Katar Stadı'nı ışıklandıracak!

Rusya’ya AB ambargosunun işlerine yarayacağını söyleyen Anel Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan, Moskova ve Katar’da 2’şer stadyumun ışıklandırma ve elektrik tesisatı için teklif verdiklerini anlattı

Anel Grup, Ganjlik Mall AVM'nin elektrik ve mekanik işlerini üstlendi!

Değer yaratma ve bu değerleri paylaşarak birlikte yaşatma prensibi ile Türkiye’de ve dünyada öncü projelere imza atan Anel Grup, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün en büyük alışveriş merkezinin elektrik ve mekanik işlerini yürütüyor...

Anel Holding Kurumsal İletişim Grup Yöneticisi Özlem Albayrak görevinden ayrıldı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş, tarafından yapılan açıklamada Anel Holding A.Ş.'de "Kurumsal İletişim Grup Yöneticisi" olarak görev yapmakta olan Özlem Albayrak'ın görevinden ayrıldığı bildirildi...

Bakü Olimpiyat Stadının elektrik işi için Anel sözleşme imzaladı!

Anel Grup, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de inşa edilen ve 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Olimpiyat Stadyumu Projesi'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tek./en İnşaat ile sözleşme imzaladı...

Bakü Olimpiyat Stadı'nın mekanik ihalesi Anel Grup 'un!

Anel Grup, Olimpiyat Stadyumu Projesi 'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tekfen İnşaat ile sözleşme imzaladı. Sözleşme bedeli toplam 102.6 milyon dolar olarak onaylandı.

Anel Grup isg uzmanları Haberi

Anel Grup isg uzmanları

Hizmet sektörü başta olmak üzere, çeşitli iş kollarında çalışan kadınlar, günümüzde bilinenin aksine sanayi ve inşaat gibi zor sektörlerde de görevlerini başarı ile sürdürüyor. Son yıllarda kadınların işgücüne katılım oranının giderek artması, ülkemiz adına önemli gelişmelerin başında yer alıyor. TÜİK 2015 İşgücü İstatistikleri Araştırması sonuçlarına göre, Türkiye genelinde işgücüne katılma oranı son bir yıl içinde 0,7 puan artarak toplamda yüzde 51,2 oldu. Bu oran erkeklerde 0,3 puanlık artışla  yüzde 71,3, kadınlarda ise 1,1 puanlık artışla yüzde 31,6 olarak gerçekleşti.


İş güvenliğinde kadın hassasiyeti

Elektromekanik  sektöründe faaliyet gösteren Anel Grup, çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliğinde, hassas, titiz ve ayrıntılara önem veren kadın İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Uzmanlarının iş güvenliğini sağlamakta başarılı olacağına inanıyor. İSG’nin kadın uzmanları, bu başarının en önemli sebeplerinden...