02 / 05 / 2024

Anel Grup Mekanik Tasarım Koordinatörü Nejat Babür

Anel Grup Mekanik Tasarım Koordinatörü Nejat Babür

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanefi Çelik tarafından kuruldu.

Csk Grup Mekanik İnşaat Mimarlık Taahhüt Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Grup Mekanik İnşaat Mimarlık Taahhüt Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Çepnioğlu tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayhan Grup Havuz Mekanik Mühendislik Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ayhan tarafından kuruldu.

Eagle Grup Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eagle Grup Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Balcı tarafından kuruldu.

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim  Algül tarafından kuruldu. 

Bakü Ganjlik Mall'a Anel imzası!

Uluslararası standartlarda mega projelere imza atan Anel Grup, yaklaşık 500 çalışan ile Bakü’deki Ganjlik Mall Projesi’nin sistem testlerini tamamlayarak projeyi teslim etti.

Anel Grup’un kadın İSG uzmanları şantiyelerde fark yaratıyor!

Anel Grup, iş sağlığı ve güvenliği’ne büyük önem veriyor. Anel Grup’un, ulusal ve uluslararası projelerindeki şantiyelerinin iş güvenliği ekibinde bulunan uzman kadın çalışanlarının, sürecin doğru yönetilmesindeki emeği büyük.

Erak Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Mekanik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erak Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Mekanik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kazım Eraktirin tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Gazi Paşa Caddesi, Ihlamur Sokak'ta kuruldu.

GNS Grup Yapı Mekanik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GNS Grup Yapı Mekanik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Günsarı ve Nihat Günsarı ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Aslangazi Caddesi'nde kuruldu.

Anel Grup'tan AVM'lerde doğru iklimlendirme!

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

Anel Grup, çalışanlarının iş güvenliğine odaklanıyor!

Son yıllarda kadınların işgücüne katılım oranının giderek artması, ülkemiz adına önemli gelişmelerin başında yer alıyor.Çalışan kadınlar, günümüzde bilinenin aksine sanayi ve inşaat gibi zor sektörlerde de görevlerini başarı ile sürdürüyor.

Anel Grup mekanik taahhüt hizmetiyle yurtdışına açıldı!

Binalardaki ısıtma, soğutma, sıhhitesisat, havalandırma gibi sistemleri kullanım amaçlarına göre bütünsel olarak belirleyen ve işlevsel hale getiren mekanik çalışmalar, yapıların olmazsaolmazları arasında yer alıyor.

Abu Dabi Havalimanı 2017'de tamamlanacak!

Anel Grup’un elektrik işlerini üstlendiği Abu Dabi’nin en büyük ve mimari açıdan en görkemli binası olarak tasarlanan Abu Dabi Uluslararası Havalimanı’nın çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Anel Grup Mekanik Tasarım Koordinatörü Nejat Babür Haberi

Anel Grup Mekanik Tasarım Koordinatörü Nejat Babür

1986 yılından bu yana elektromekanik mühendislik yetkinliği gerektiren birçok büyük projeye imza atan Anel Grup, özellikle kalabalık kitlelerin bulunduğu yapılardaki iklimlendirmenin önemine dikkat çekiyor. Anel Grup Mekanik Tasarım Koordinatörü Nejat Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır. Bu sayede AVM’lerde insanların soludukları havanın kalitesi artırılarak daha hijyenik, konforlu ve daha temiz  ortamlar oluşturulmalı


Kapalı ortamlarda solunan havanın kalitesi, müşteri popülasyonu ile doğru orantılı olarak taze hava miktarı arttırılarak sağlanmalıdır.. Kış mevsiminin gelmesiyle AVM’lerdeki müşteri sirkülasyonundaki artış, solunan havanın kalitesini de doğal olarak düşürüyor. Salgın hastalıkların sıklıkla görüldüğü bu tarihlerde AVM’lerin iklimlendirme çalışmalarına ekstra özen göstermeleri şart.  Yaklaşık 30 yıldır uluslararası havalimanlarından, teknoloji merkezlerine, raylı sistemlerden, otellere ve hastanelere kadar...