28 / 04 / 2024

anex tour

anex tour

Yılın ilk çeyreğinde Rusya’dan Türkiye’ye gelen turist sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7 geriledi. Sektör temsilcileri Rus turistin farklı destinasyonlara yöneldiği görüşünde

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Serajaldın Kosarınıa tarafından kuruldu.

Yeni BMW 3 Serisi fiyatları ne kadar? En ucuz BMW hangisi? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 25 Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Yeni BMW 3 Serisi Touring piyasaya hızlı giriş yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 4 Nisan 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anex Kapı Pencere Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Isalmagomed Bııaslanov ve Merdan Deniz ortaklığında kuruldu.

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmalek Manla, Mohamad A Mahhouk, Mohamed Mahmalat tarafından kuruldu.

Turcyana Seyahat Acenteliği Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turcyana Seyahat Acenteliği Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Ameur Bensalem, Tourıa  Es Seddyq tarafından kuruldu.

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mermertaş tarafından kuruldu.

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Huri Çamlı ve T.Abdelrahman A.Elsayed Otıfy ortaklığında kuruldu.

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Toprakkale ve Carolıne Jeanne Rosalır Dupre ortaklığında kuruldu.

anex tour Haberi

anex tour

İngiliz haftalık haber dergisi The Economist’e göre Rusya ve Yunanistan arasında bir Ortodoks kardeşliği gelişiyor. Buna göre birçok Rus vatandaşı, Kuzey Yunanistan’ın gözde yazlık mekânlarından birisi olan Halkidiki’de bolca para harcıyor ve yazlık evler satın alıyor. Rusya Devlet Başkanı Putin de Yunanistan’ın Ortodoks merkezlerinden birisi olan Athos Dağı’nın tanındık ziyaretçilerinden.


Yapılan tahminlere göre 2012 yılında, bazı vize kolaylıklarının da sağlanmasıyla Rusya’dan Yunanistan’a 1 milyon turistin gelmesi bekleniyor. Bu rakam 2010'da Yunanistan'a gelen Rus turist sayısının iki katı anlamına geliyor. Türkiye’nin yanı başında gelişen bu durum Türk turizmini de yakından ilgilendiriyor. Zira Rusya'dan gelen turistler Türkiye'nin özellikle Akdeniz kıyılarında ciddi bir turizm potansiyeli yaratıyor. Bunun yanında Türkiye’nin kendi bölgesinde Rus turistin ilgisini çeken başka ülkeler de bulunuyor. Yılın ilk çeyreğinde Türkiye’ye...