10 / 05 / 2024

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Ataşehir 'de, Altay Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

İcem Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İcem Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bozkurt tarafından kuruldu.

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kılınç tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Celep tarafından kuruldu.

Acl Gayrimenkul İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acl Gayrimenkul İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Acar tarafından kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Sedat Aşlak tarafından kuruldu.

Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Salmanlı Grup İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Salmanlı Grup İnşaat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Salmanlı tarafından kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Altay Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1-İmalat, inşaat ve tüketim sektörünün ihtiyacı olan, her tür ve büyüklükte, imalata yarayan veya nihai tüketim malı olarak kullanılabilen makineler ile bunların yedek parçaları, aksesuar, aksam ve aparatları imalatını, alımını, satımını, ithalatını ve  ihracatını yapmak.   2-Şirket yürürlükteki mevzuat çerçevesinde güneş, rüzgar, su. kömür, gaz ve sıvı yakıtları kullanmak suretiyle elektrik enerjisi üretecek, bunun için her tip ve büyüklükte santraller ve tesisler kuracak, işletmeye alacak, kurulu bulunan hazır tesisleri satın alacak, kiralayacak, kiraya verecek, devir alacak. başkalarının ürettiği elektriği satın alacak, ürettiği ve dışarıdan aldığı elektriği toptan veya perakende satış lisansı...