21 / 05 / 2024

ANG Proje şirket

ANG Proje şirket

ANG Proje İnşaat Anonim Şirketi, Ali İrfan Tetik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Necdat Kılıç ile Göker Çelebi Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 400 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 1.500 konutluk dev proje! 63 bin pounddan satışa çıktı!

Fenercioğlu, Kuzey Kıbrıs’ta projelere başladı. Yeşilyurt’un Gaziveren bölgesinde ‘yeni Miami’yi inşa etmeye başlayan şirket, 1500 konutluk dev proje için kolları sıvadı. 

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO Kemerburgaz projesi için düğmeye bastı. Şirket bu parsellerde hayata geçirilecek olan proje için Biskon Yapı ile Müteahhitlik sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Tuğra Gönden ve Murat Can Elmalı şirket kurdu!

Cushman & Wakefield Türkiye’nin yöneticisi Tuğra Gönden ve şirketin İstanbul merkezli Proje Yöneticisi olan Murat Can Elmalı yeni şirket kurdu.

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Faruk Topuz yeni şirket kurdu!

Türkiye'de onlarca proje üreten Topuzlar Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Topuz, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Emlak Konut GYO'nun 2023 hedefi: 9.3 milyar TL'lik 24 proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020'de yeni projeler üretmek için çalışmalara başladı. Şirket, 2023 yılına kadar 9 milyar 387 milyon 791 bin 180 TL'lik 24 proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Türker Proje 2019 yılı karından pay dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, şirket yönetim kurulunun 2019 yılına ait kar payı dağıtım teklifi hakkında açıklama yaptı.

360 Proje Pazarlama 2020’de 3,5 milyar TL’lik gayrimenkulü yönetecek

Konut sektörünün tüm gerekli ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan 360 Proje Pazarlama 2020 yılına 1 milyar TL’lik portföy ile başladı. Profesyonel satış ofisi yönetimi yapan şirket, portföy hacmini yıl sonunda 3,5 milyar TL’ye çıkartmayı amaçlıyor.

ANG Proje şirket Haberi

ANG Proje şirket

ANG Proje İnşaat Anonim Şirketi, Ali İrfan Tetik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Necdat Kılıç ile Göker Çelebi Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 400 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu. 


ANG Proje İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...