29 / 04 / 2024

Angeline Jolie ve Brad Pitt İzmirden villa mı aldı

Angeline Jolie ve Brad Pitt İzmirden villa mı aldı

Oscar ödüllü Hollywood çifti Angeline Jolie ve Brad Pitt, 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Angelina Jolie, ABD’den taşınmak istiyor!

Güzel oyuncu Angelina Jolie, çocukları ergenlik yaşına ulaşınca ABD’den gitmeyi planladığını söyledi. Jolie, "Başka bir ülkede yaşamak istiyorum ve çocuklarım 18 yaşına girer girmez bunu yapacağım" dedi...

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in evi rekor fiyata satışa çıktı!

Ellerindeki gayrimenkulleri bir bir elden çıkarmaya başlayan Angelina Jolie ve Brad Pitt ABD'deki ultra lüks malikaneleri için satış kararı aldı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie'ye rekor şato tazminatı!

Fransız temyiz mahkemesi, ABD'li aktör Brad Pitt ve aktris Angelina Jolie'nin, Fransa'daki şatolarının ışıklandırmasını yapan Odile Soudant'a 568 bin avro tazminat ödemesini kararlaştırdı.

Angelina Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara ev aldı!

41 yaşındaki Angelina Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara (90 milyon TL) satın aldığı eve taşındı.Jolie'nin aldığı evde 10 banyosu ve spor salonu var.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in New Orleans’taki malikaneleri satıldı!

Bir ay önce boşanma kararı alarak magazin dünyasına bomba gibi düşen Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin, New Orleans’taki malikaneleri satıldı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt evlerini ayırdı!

Geçtiğimiz hafta boşanma kararı alan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in çok daha öncesinde aynı malikane içerisinde evlerini ayırdıkları iddia edildi.

Angelina Jolie ve Brad Pitt, 525 milyon dolarlık serveti nasıl paylaşacak?

Eşi Brad Pitt’ten ayrılmak için mahkemeye başvuran Angelina Jolie, “Boşanmaların Kraliçesi” unvanlı Laura Wessel’le anlaştı. Şimdi en önemli sorun büyük servetin nasıl paylaşılacağı...

Angelina Jolie, Malibu'dan 12 milyon dolarlık köşk kiraladı!

Angelina Jolie geçtiğimiz hafta Brad Pitt'e boşanma davası açtı. Yanına çocuklarını da alan Jolie, herkesten gizli olarak Malibu'ya gitti. Burada 4409 metrekare büyüklüğünde ve 12 milyon dolar değerinde olan lüks bir köşk kiraladı.

Gözler Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Hollywood'daki evlerine çevrildi!

ABD'li oyuncular Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 12 yıllık ilişkilerini bitirmesinin yankıları sürerken gözler çiftin Hollywood'daki kaleyi andıran evlerine çevrildi.

Angelina Jolie-Brad Pitt 400 milyon dolarlık konutları nasıl paylaşacak?

Dünyanın en güçlü çiftleri arasında sayılan Angelina Jolie-Brad Pitt çifti boşanıyor. Angelina Jolie ve Brad Pitt'e ait 400 milyon dolarlık konut bulunuyor.

Angelina Jolie ve Brad Pitt, Mayorka'dan villa aldı!

Brangelina çifti Mayorka'da da bir villa sahibi oldu. Angelina Jolie ve Brad Pitt'in, dünyanın en gözde tatil merkezlerinden biri olan adanın artik Andratx kasabasında Akdeniz manzaralı bir villa aldığı belirtildi.

Angeline Jolie ve Brad Pitt İzmirden villa mı aldı Haberi

Angeline Jolie ve Brad Pitt İzmirden villa mı aldı

Hollywood'un ünlü çifti Urla'dan aldıkları villaya 2.6 milyon dolar peşin ödeme yaptı.


Oscar ödüllü Hollywood çifti Angeline Jolie ve Brad Pitt, 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.


Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Angelina Jolie ile yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Brad Pitt'in Fransa'da gizlice evlendiğinin ortaya çıkmasının ardından bir gelişme daha yaşandı. Hollywood'un ünlü çifti Pitt ve Jolie, bir ay önce İzmir'in Urla ilçesinin yakınından denize sıfır bir villa satın aldı. 


2.6 MİLYON DOLAR ÖDEDİLER


Çiftin aldıkları yer sır gibi tutulurken satışın 23 Ekim'de gerçekleştiği kaydedildi. Ünlü çift denizden birkaç metre uzaklıktaki ve yaklaşık 10.000 metrekarelik bir dış yüzeye sahip villa için peşin olarak 2.6...