23 / 07 / 2024

Angelo Tomaiuolo

Angelo Tomaiuolo

Sadelik bir yere kadar küçük de olsa abartılı, ışıltılı ya da renkli bir parça mekanı hayata döndürebilir

Vatikan'da usulsüz gayrimenkul alımı skandalı!

Vatikan'da yargı makamları, bir dönem üst düzey görevleri üstlenen, fakat ismi yolsuzluk skandalında olan Kardinal Giovanni Angelo Becciu dahil 10 kişi için yargılanma kararı verdi. Becciu'nun ismi gayrimenkul alımında bir yolsuzlukla anılıyor.

250 milyon yıllık mağara muhteşem bir eve dönüştürüldü!

Avusturalya’da şirket sahibi Angelo Mastropietro, 250 milyon yıllık mağarayı modern bir eve dönüştürdü, üstelik yerden ısıtması, sıcak suyu ve kablosuz internet bağlantısı bile var.

İşte iş adamı Angelo Mastropietro’nun 8 ayda yaptığı mağara evi!

İngiltere’de yaşayan iş adamı Angelo Mastropietro, Worcestershire’da bir mağara satın alarak stressiz bir yaşama adım atmaya karar verdi ve 8 ay boyunca çalışarak mağarayı 4 odalı bir eve çevirdi.

Ferroli büyüme hedeflerini Türkiye'ye göre belirliyor

12 ülkede üretim faaliyeti bulunan İtalyan kombi üreticisi Ferroli'nin küresel krizde atadığı CEO'su Angelo Milanello, "Gelecek planlarımızı Türkiye'ye göre yapıyoruz. İşçilik maliyetleriniz &oum

Krizin mimarına 19 milyon dolar

ABD'DE patlak veren mortgage skandalının baş aktörlerinden biri olarak gösterilen Countrywide şirketinin CEO'su Angelo Mozilo'nun bu yıl şirketten 10 milyon dolar gelir elde edeceği duyuruldu.

Angelo Tomaiuolo Haberi

Angelo Tomaiuolo

Abartıyı sevmeyen, 'sonradan görme' yaftasından korkan ya da kristaller ve varaklar arasında boğulanların imdadına koşan minimalizim yani kamuoyunda bilinen şekliyle sadelik hızlıca tüketici tarafından kabul edildi edilmesine ama sadelik de bir yere kadar. 


Mimarlar aşırı dinginliğin de evlerdeki enerjiyi emdiği görüşünde. Bu yüzden siz siz olun küçük de olsa şık ve biraz da olsa ufak bir abartıyla mekanı o enerji emen dinginlikten kurtarın. Bu belki bir avize, belki bir masa ya da duvara asılan bir tablo olabilir. Hangisi hoşunuza gider bilemeyiz ama evinizde bu devrimi gerçekleştirmenin zamanı geldi de geçiyor.


Arap gecelerinin ihtişamı tavana yansıdı


Fondaki damlalardan oluşan tavan avizesi minimalist ve modern mimari ile donanmış mekanlar için abartısız ama şık bir ayrıntı olarak önerilebilir. Sheherazade ismi verilen avize 'Tek gece ve...