06 / 05 / 2024

Anı Tour Veli Çilsal

Anı Tour Veli Çilsal

Hızla büyüyen turizm sektörü yeni yatırımları da beraberinde getiriyor. Her yıl yeni oyuncuların dahil olduğu sektörde uzun yıllardır var olanlar da farklı alanlarda boy göstermeye başladı...

Veli Ağbaba'dan inşaat malzemelerinin fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, inşaat sektöründe yaşanan krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Türkiye ekonomisinin inşaat sektörüne büyük ölçüde bağımlı olduğunu altını çizen Ağbaba, inşaat malzemelerinin fiyatlarına değindi "Bir yılda yüzde 100'ü aşan artışlar var” dedi.

Yenidoğan Hazır Beton İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenidoğan Hazır Beton İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veli Doğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya tramvay müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara Kalesi'nin Akkale'den başlayıp Atakule'de sonlanacak 12 kilometrelik yolu, bir kültür rotası haline getiriyoruz. Ayrıca Ulus trafiğini 2 ayrı tünelle yer altına alarak, Gençlik Parkı ve Hacı Bayram Veli Cami arasında tramvay ile ulaşım sağlayacağız" dedi...

İstanbul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gıyasettin Doğan ve Veli Madak ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda misafirhane açıldı!

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında merhum Nihat Şahin anısına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er ve Yönetim Kurulu üyelerinin katkıları ile misafirhane açılışı yapıldı.

Kırşehir Ahi Evran-ı Veli Külliyesi yükseliyor!

Ahi Evran-ı Veli Külliyesi Projesi Kırşehir Belediyesi'nin desteğiyle yükseliyor. Projeyle ilgili konuşan Başkan Bahçeci, “Ahi Evran-ı Veli Külliye Projesi büyük bir sosyal sorumluluk projesidir” dedi.

Anı Tur 25 yeni otel açacak!

Anı Tur'un Başkanı, 30 yıllık turizmci Veli Çilsal, Rusya ve krizdeki Avrupa'dan gelecek turist sayısının azalmasına karşı Gürcistan formülü önerdi: Ruslar pasaportsuz Türkiye'ye gelsin, Türkler tatili ülkesinde yapsın..

Tez Tour'un iki oteli Crystal Hotels'in oldu!

Uzun zamandır finansal kriz içerisinde olduğu söylentileri dolaşan Rus tur operatörü Tez Tour, Antalya'daki iki otelini Kilit Grubu'nun sahibi olduğu Crystal Hotels'e sattı. Böylece Crystal Hotels'in otel sayısı 14'ten 16'ya yükseldi.

Tourama Tourısm'in acı günü! Talat Sözener vefat etti!

Tourama Tourısm'in kurucularından M. Talat Sözener vefat etti. Cenazesi 17.01.2015 Cumartesi günü Kocaeli-Kandıra Çarşı Camii'nden kılınacak öğle namazına müteakip Kandıra Mezarlığan defnedilecektir.

Anı Tour 2015'te kişiye özel luxury geziler düzenleyecek!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, "2015'te Anı Tour Luxury, kişiye özel geziler düzenlemeye başlayacak. Gelecek 10 yılda çok daha büyük başarıları hedefliyoruz" dedi.

Anı Tur 30. yılını Madrid'te kutladı!

BU yıl 30’uncu yaşını Madrid’te kutlayan Anı Tur’un organizasyonuna Türkiye’den 190 kişi katıldı. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal organizasyonda konuşma yaptı..

Beykoz Orhan Veli Kanık Parkı açıldı!

Türk Şiiri ’nin “ Garip Şairi ” Orhan Veli Kanık’ın 100. doğum yıl dönümü anısına Şair’in doğduğu Beykoz’ da şairlere ilham verecek bir park yapıldı.

Anı Tour, 90 milyon dolara 5 yıldızlı 4 otel açmaya hazırlanıyor!

Hızla büyüyen turizm sektörü yeni yatırımları da beraberinde getiriyor. Her yıl yeni oyuncuların dahil olduğu sektörde uzun yıllardır var olanlar da farklı alanlarda boy göstermeye başladı...

Anı Tour Veli Çilsal Haberi

Anı Tour Veli Çilsal


Yatırımda gaza basan Anı Tur, 90 milyon dolara 5 yıldızlı 4 otel açmaya hazırlanıyor. Şirketin hedefi 2023'e kadar sayıyı 25'e çıkarmak


Hızla büyüyen turizm sektörü yeni yatırımları da beraberinde getiriyor. Her yıl yeni oyuncuların dahil olduğu sektörde uzun yıllardır var olanlar da farklı alanlarda boy göstermeye başladı. Bunlardan biri de sektörde 29'uncu yılını dolduran Anı Tur. Firma otel yatırımlarına ağırlık veriyor. Trabzon, Safranbolu, İstanbul Fındıkzade ve Didim Altınkum'da 5 yıldızlı 4 otel açacak olan firmanın hedefi 10 yıl içinde otel sayısını 25'e çıkarmak. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, "Trabzon'da 165, Safranbolu'da 245, İstanbul Fındıkzade'de 117 ve Didim Altınkum'da 350 oda olmak üzere 4 otel açacağız. Hepsi 5 yıldızlı olan otellerimizin toplam yatırım maliyeti 90 milyon dolar" dedi. Didim...