18 / 05 / 2024

ani

ani

Türkiye- Ermenistan sınırındaki Ani Antik Kenti'nde, kazı, restorasyon ve konservasyon çalışmalarında sona yaklaşılıyor

Tatilciler tatil sürecinde en çok ani fiyat artışlardan şikâyetçi!

Çözüm platformu Şikayetvar, bayram tatiline az bir süre kala; ulaşım, bilet ve konaklama firmalarıyla ilgili en çok şikâyet edilen konuları derledi. Bayram arifesinde ani fiyat artışı tüm sektörlerde en çok şikâyet edilen konu oldu.

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı! Köprüden önce son çıkışı kaçırmayın

Altın ücretlerinde ani çıkışlar ile alakalı uzmanlardan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen süratli yükselişler ile beraber endişelenen yatırımcılara ekonomistlerden yeni açıklamalar geldi. 

Ünlü altın yatırımcısının herkesi şaşırtan yorumu! Tüm paramı...

Altın ücretlerinde meydana gelen ani çıkış ve çıkışlar ile beraber ünlü ekonomistlerden açıklamalar gündemdeki yerini alıyor. Dünyanın en zengin adamı popülaritesine sahip Robert Kiyosaki'den altın yorumu geldi. Altın ücretlerine dair yaptığı açıklamalar ile beraber yatırım dünyasını sarsan en zengi

Altın tam şaha kalktı derken beklenmeyen düşüş! 22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekordan rekora koşarken bu hafta düşüşe geçti. Yatırımcılar altın tam şaha kalktı diye sevinirken ani düşüş yaşandı. Bugün altın fiyatları kaç lira?  22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? 

Ekonomi uzmanı Selçuk Geçer ciddi ciddi ikaz etti! İşte doların 25 TL olacağı tarih

Dolar kurunda meydana ani çıkışlar ile beraber direnç bırakmadı. 20 TL'nin üstüne çıkan dolar kuruna dair o isimden dikkat çeken açıklama geldi. Yatırımcıları panik eden açıklama ile beraber 25 TL tahminini ilan etti. Tarih veren uzman isim yatırımcıları ikaz etti.

Uzman isim öyle bir yorum yaptı ki bütün yatırımcıların aklı başından gidecek! İşte altının füze gibi fırlayacağı tarih

Altın ücretlerinde geçtiğimiz hafta ile beraber yaşanan ani yükseliş neticesinde uzman isimler vesilesi ile altın tahminleri yapıldı. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan'dan akılları baştan alan yeni bir tahmin geldi.

Altın rekorlara doymuyor! Bu rakamı gören yatırımcılar bayram etti

Altın ücretlerinde oluşan  ani çıkış ile beraber yatırımcılar derin bir nefes aldı. Altın ücretlerindeki dalgalanmalar yukarı yönlü olurken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 1 senenin akabinden 2.000 dolar seviyesini geçmesiyle birlikte dünya gündemine geldi.

Altın yatırımcısına İslam Memiş'ten uyarı! Pişman olursunuz...

Altın piyasalarındaki rekorları çıkışları ve ani düşüşleri değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, uyarı yaptı. Elinde altın olanlara seslenen İslam Memiş, ‘Pişman olursunuz’ dedi. İşte detaylar…

Panikle ev değiştirmeyin! Başka şehre taşınmayı düşünenler mutlaka bu haberi okusun!

Gayrimenkul uzmanları ani kararla panik havasında bulunduğu şehirden göç etmek isteyenleri önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, göç edilecek deprem ve bina güvenliğinin yanı sıra dikkat edilmesi gereken başka kriterler de bulunduğuna işaret ediyor.

Huawei Nova 10'a A101'den ani indirim! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler süpermarket zincirlerinden biri olan A101, Huawei Nova 10'a şok eden bir indirim uyguladı. Peki, Huawei Nova 10'un A101 fiyatı nedir? İşte 15 Mart 2023 tarihli Huawei Nova 10 fiyat listesi ve özellikleri...

Betonda 'agrega' sorunu! Ani çökmelere zemin hazırlıyor!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından oluşturulan bilim heyeti, "asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Adıyaman'daki 200 binada inceleme yaparak, bu yapılardaki bazı sorunları tespit etti.

O belediye ani bir kararla öğretmen alımı yapacak! Hemen başvurun!

Aydın Büyükşehir Belediyesi öğretmen olmak isteyenlere sevindirici haberini duyurdu. Yapılan duyuruda Aydın Büyükşehir Belediyesinin öğretmen alımı yapacağı belirtildi.

Büyüme yavaşlasa bile Microsoft, Amazon'da kazanmaya devam ediyor

Şirketler belirsiz bir ekonomide harcamaları kısmanın yollarını ararken, bulut altyapısı pazarı için zorlu bir çeyrek oldu. Bunu güçlü dolar ve zayıf Çin piyasasıyla  birleştirdiğinizde, pazar %21'lik bir büyümeye yavaşladı, bu önceki yıl gördüğümüz %36'lık büyümeden ani bir düşüş .

ani Haberi

ani

Türkiye- Ermenistan sınırındaki Ani Antik Kentinde, kazı, restorasyon ve konservasyon çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Temmuz ayı ortalarında başlayan ve 15 Eylül'de sona erecek çalışmalar, Kars Müze Müdürü Necmettin Alp başkanlığında yürütülüyor.


1909 yılında Gürcü bilim adamı Niko Mar ile Abukhamrents (Polatoğlu) Kilisesi'nde yapılan kazıyla ilk kazma vurulan Ani'de, bugüne kadar tam anlamıyla bir kazı yapılamadı. 1943 yılından bugüne kadar uzman ekipler tarafından devam eden kazı ve restorasyon çalışmaları, üniversitelerin tatil dönemlerinde yapıldığı için 3 ay gibi kısa bir zamana sığdırılıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Ani'de bazı yürüyüş parkurları yenileniyor. Ayrıca Abukhamrents Kilisesi'nde çevre düzenleme çalışmaları ve kilisenin çevresindeki dolgular temizlenerek açılıyor.


976 YILLIK KİLİSE AYAKLANDIRILIYOR


1930'lu yıllarda, yıldırım düşmesi sonucu yarısı yıkılan Aziz Prkich Kilisesi'de, Dünya Anıtlar Fonu, Kültür...