14 / 05 / 2024

Anıt Group iletişim

Anıt Group iletişim

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akkuş tarafından kuruldu.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akkuş tarafından kuruldu.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bugün başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Armamenta Kartal iletişim!

Toplam 158 adet daireden oluşan Armamenta Kartal iletişim için satış ofisi telefon numarası 0332 236 50 60 ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Maltepe Vira Yapı Zümrüt projesi iletişim!

Maltepe Vira Yapı Zümrüt projesi iletişim için 0216 650 92 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaatı yakın zamanda başlayacak olan proje 180 adet daireden meydana geliyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Anıt Group iletişim Haberi

Anıt Group iletişim

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akkuş tarafından kuruldu.

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-HER TÜRLÜ İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ; KONUT, İŞYERİ, TİCARETHANE İNŞAATLARINI YAPMAK, SATMAK. KENDİ HESABINA ARAZİ VE ARSALAR ALMAK BUNLAR ÜZERİNDE VEYA BAŞKALARINA AİT ARSA VE ARAZİLER ÜZERİNDE KAT KARŞILIĞI BİNALAR YAPMAK. 2-YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA HER TÜRLÜ RESMİ VE ÖZEL SEKTÖRE AİT İNŞAAT TAAHHÜT VE MONTAJ İŞLERİ YAPMAK VE MÜSTAKİL KONUT, İŞHANLARI, FABRİKALAR,YOLLAR, BARAJ VE GÖLETLER,PARK VE BAHÇE DÜZENLEMELERİ VE TURİSTİK TESİSLER ,TATİL KÖYLERİ İNŞA ETMEK VE KİRAYA VERMEK 3-HER TÜRLÜ KONUT, FABRİKA, ATÖLYE VE BENZERİ BİNALARA ÇATI İZOLASYONU, DIŞ CEPHE İZOLASYONU YAPMAK. HER TÜRLÜ YAPI VE BİNALARIN, KONUTLARIN, FABRİKALARIN.HAVUZLARIN ISI SU VE...