26 / 05 / 2024

anıt ve şehitlik

anıt ve şehitlik

Türkiye'deki Rus mezar ve anıtları ile Rusya'daki Türk mezar ve anıtlarının imarı, Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin'in Türkiye'ye yapacağı ziyarette anlaşma imzalanacak...

Hem filtre kahve hem de çay makinesi! Karaca Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesi satışta!

Karaca, kahve ve çay tiryakilerine özel yeni bir ürünle tüketicilerin karşısına çıktı. Çaysever Robotea Pro 4in1 konuşan çay ve filtre kahve makinesini üreten Karaca, bu ürünü uygun fiyatla satışa çıkardı.

Cnm Grup İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cnm Grup İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Turhan Mildon ve Enishan Coşan tarafından kuruldu.

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Cemal Gürbey tarafından kuruldu.

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Milan Concept Mimarlık Proje Taahhüt Ve Mobilya İmalat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Erden tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Haiti ve Türkiye'nin inşaatta iş birliği potansiyeli yüksek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haiti Cumhurbaşkanı Jovenel Moise ile telefonla konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haiti ve Türkiye'nin inşaatta iş birliği potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek!

Geçtiğimiz günlerde yıkılması kararlaştırılan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek.

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

ICF İstanbul Yapı İnşaat Taahhüt ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ICF İstanbul Yapı İnşaat Taahhüt ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Doğan tarafından kuruldu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi kuruldu!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1 milyon TL yatırım bedeliyle kuruldu.

Hacizli Kızlar Manastırı'na anıt kalkanı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kızlar Manastırı’nın yıkımdan kurtarılması için düğmeye bastı. Tapusunda 53 bin TL’lik ihtiyati haciz şerhi bulunan manastırın anıt olarak tescil edilmesi amacıyla gerekli yasal süreç başladı.

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akkuş tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı!

Türkiye, dün iki önemli olayı birlikte yaşadı. Cumhuriyet'in 95'inci yılını ve onu taçlandıran dünya çapında bir proje olan İstanbul Havaalanı'nın açılışını. İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı olarak ifade ediliyor. 

anıt ve şehitlik Haberi

anıt ve şehitlik
Türkiye'deki Rus mezar ve anıtları ile Rusya'daki Türk mezar ve anıtlarının imarı, Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin'in Türkiye'ye yapacağı ziyarette anlaşma imzalanacak. Bu çerçevede Rusya'nın Krasnoyarsk şehrinde bulunan 1915 yılında inşa edilen Troitski mezarlığındaki anıt ve şehitlik elden geçirilecek. İstanbul Bakırköy'de yer alan Rus-Türk savaşında ölen Rus askerlerinin anısına yapılan SanStefanı klise anıtı da tekrar inşa...