21 / 05 / 2024

Anıtkabir ihale

Anıtkabir ihale

MSB Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı; Anıtkabir müze vinci bölüm sergi salonunda havalandırma sistemi yapılması işini 18 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İş 90 günde tamamlanacak.

KKTC'deki saray için bir ihale daha yapılacak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 2 milyar 285 milyon Türk Lirası harcanarak Kuzey Kıbrıs’a inşa edilen 'saray' için bir dev bir ihale daha düzenlendiği kaydedildi.

Mersin’de bir fabrika satılacak! İhale tarihi 17 Kasım!

Mersin ili, Akdeniz ilçesinde bulunan bir fabrika satışa çıkarıldı. 3 ayrı binadan oluşan fabrikanın satışı için 17 Kasım’da ihale düzenleneceği öğrenildi.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkanı kiraya verecek. Söz konusu ihale 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kamuya çalışan müteahhitlere ihale yok

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği ve Diyarbakır TSO’nun toplantısında konuşan TMB Başkanı Erdal Eren, 2024'te kamu kuruluşlarının yeni proje teklif edemeyeceğini, bu sebeple müteahhitlerin kamudan ihale alamayacağını belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Kanal İstanbul projesinde 2'nci ihale yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak tanıttığı Kanal İstanbul projesinde bir büyük ihale daha sonuçlandı. 

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Anıtkabir’in etrafı imara açılmayacak!

Çankaya Gençlik Caddesi’ndeki bir parselle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi ve Çankaya Belediye Meclisi’nde verilen kat yüksekliği kararı, kamuoyunda ‘Anıtkabir’in etrafında kat yüksekliği oluyor, imara açılıyor’ ifadelerine neden oldu.

Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanı yapılmasına itiraz!

Anıtkabir ile Maltepe Cami arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imarı değiştirildi. Çankaya Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin onayladığı imar değişikliği ile arsa ticaret alanı yapıldı. Komisyon raporlarında binanın kot hariç 7 kat yükseklik olacağı söylendi. 

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Ankara'da Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanına dönüştürülmesine tepki!

Ankara'da Anıtkabir'in hemen yakınındaki Hürriyet İlkokulu içindeki bir parsel ticaret alanına dönüştürüldü. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi.

Kanal İstanbul projesinde ihale aşamasına gelindi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'un mimari boyutunun hazır olduğunu açıklayan Erdoğan, "Bunun yanında teknik tüm boyutlar hazırdır ve artık işin ihale safhasına gelmiştir" diye konuştu.

Anıtkabir ihale Haberi

Anıtkabir ihale

MSB Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı; Anıtkabir müze vinci bölüm sergi salonunda havalandırma sistemi yapılması işini ihaleye çıkarıyor. İş 90 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 18 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da MSB Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı Kirazlıdere'de yapılacak. 



İHALE İLANI:



HAVALANDIRMA SİSTEMİ MSB.ANKARA İNŞAAT EMLAK BÖLGE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 201


MSB ANKARA İNŞAAT EMLAK BÖLGE BAŞKANLİĞİ


ANITKABİR K LIĞI MÜZE VİNCİ BÖLÜM SERGİ SALONLARINA HAVALANDIRMA SİSTEMİ YAPILMASI yapım işi 4734 sayılı Kamu ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye 


ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/102485


1- İdarenin


a) Adresi : MSB ANKARA İNŞAAT EMLAK BÖLGE BAŞKANLIĞI KİRAZLIDERE/ BAKANLIKLAR ÇANKAYA/ANKARA


b) Telefon ve faks numarası : 3124174446 - 3124250417


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) ihale dokümanının görülebileceği : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


internet...