26 / 07 / 2024

Anıtkabir minyatürü Silivride

Anıtkabir minyatürü Silivride

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’in 3 boyutlu minyatürünü 29 Ekim kutlamaları kapsamında Silivri'ye getirdi. Anıtkabir minyatürü 10 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

Avukattan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Yüzde 25 sınırı çözüldü, sıra kiracıların tahliyesini kolaylaştıran düzenlemede

Ev sahipleri ile kiracılar arasında sık sık tahliye konusunda anlaşmazlıklar yaşanıyor. Avukat Arabulucu Günay Kodaz, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Altın fiyatlarında ne kasırgası resmen tsunami yaşanıyor! Yatırımcılar hemen bakın! 20 Ekim 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında ne tsunami resmen kasırga yaşanıyor. Yatırımcılar şok içinde. Altın fiyatları tarihin düşüşünü yaşıyor. İşte güncel altın fiyatları 20 Ekim 2022...

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Yüzde 25 indirim yetmedi! Cumhurbaşkanı Erdoğan fiyatları düşürün, vatandaş uygun fiyata yesin talimatını verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooparatif marketlerinin kar amaçlı kurulmadığına dikkat çekerek, "Fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin" açıklamasını yaptı. Peki Tarım Kredi'de fiyatlar düşecek mi? İşte detaylar...

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevdet Eroğlu ve Emrah İpek ortaklığında kuruldu.

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Anıtkabir’in etrafı imara açılmayacak!

Çankaya Gençlik Caddesi’ndeki bir parselle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi ve Çankaya Belediye Meclisi’nde verilen kat yüksekliği kararı, kamuoyunda ‘Anıtkabir’in etrafında kat yüksekliği oluyor, imara açılıyor’ ifadelerine neden oldu.

Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanı yapılmasına itiraz!

Anıtkabir ile Maltepe Cami arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imarı değiştirildi. Çankaya Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin onayladığı imar değişikliği ile arsa ticaret alanı yapıldı. Komisyon raporlarında binanın kot hariç 7 kat yükseklik olacağı söylendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yatırımcılara ve vatandaşlara çağrı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde yatırımcılara ve vatandaşlara çağrıda bulundu. Erdoğan, "Milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum." dedi.

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Anıtkabir minyatürü Silivride Haberi

Anıtkabir minyatürü Silivride

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyetin 91. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Anıtkabir’i Silivri’ye getirdi.


Silivri Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılını görkemli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Tüm ilçeyi bayraklarla donatarak, binaları Atatürk posterleriyle süsleten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’in 3 boyutlu minyatürünü 29 Ekim kutlamaları kapsamında Silivri Sahili’ne getirdi. 6 metre yüksekliğinde, 11 metre eninde olan Anıtkabir, 29 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında sahilde sergilenecek. 


Cumhuriyet yürüyüşü 19.30’da!


29 Ekim Çarşamba Günü 19.30’da Silivri Belediyesi önünden başlayacak Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleşecek. Atatürk Anıtı’na kadar devam edecek yürüyüşte bayraklarla ve söylenen marşlarla cumhuriyet coşkusu hep bir ağızdan dile getirilecek.


Mehmet Erdem, Silivrililer'le buluşacak!


Kutlamaların sahne programında Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü, Milli Mücadele Dönemini koreografileriyle buluşturarak halk oyunları gösterisi gerçekleştirecek. Cumhuriyet...