03 / 05 / 2024

anıtkabirdeki halı saha ne olacak

anıtkabirdeki halı saha ne olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü.

EPDK'dan son dakika açıklaması! Deprem bölgesinde avans ödemeleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde olağanüstü hal kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki avans ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Kamu-Sen'den son dakika çağrısı: Afet tazminatı tüm ilçelerde geçerli olsun, deprem konutları bitene kadar verilsin! 

Türkiye Kamu-Sen, deprem bölgesindeki kamu personeline sağlanan ‘afet tazminatı’nın olağanüstü hal ilan edilen 11 kentteki bütün ilçelerde görevli kamu çalışanları için geçerli olmak üzere genişletilmesine ve ödemenin deprem konutları tamamlanıncaya kadar yapılmasına ilişkin dilekçe hazırladı. 

Deprem bölgesindeki vakıf taşınmazlarından 3 ay boyunca kira alınmayacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Olağanüstü hal (OHAL) ilan edilen şehirlerdeki bazı taşınmazların 3 aylık kira alacaklarından vazgeçildi.

OHAL'e ilişkin kritik karar! Deprem bölgesinde OHAL ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? 

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra 10 ilde 3 aylık süreyle Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edildiği açıklanmıştı. Vatandaşlar OHAL'in ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte detaylar...

Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Depremin ardından kira fiyatlarında fahiş yükselişe gidenlere ilişkin şikayetler gün geçtikçe çoğalıyor. Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

İşten çıkarma yasağı nasıl uygulanacak? İşte merak edilenler

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi uyarınca, olağanüstü hal ilan edilen illerde OHAL süresince işten çıkarma yasağı uygulanmaya başlandı. Peki, işten çıkarma yasağı nasıl uygulanıyor? Hangi hallerde işçi işten çıkartılabiliyor? İşte  tüm detaylar...

Elektrik ve doğalgazda OHAL dönemi! Neler değişecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan veya afet bölgesi ilan edilen illerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

OHAL süresince depremzedelerden elektrik ve doğal gazda güvence bedeli alınmayacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle olağanüstü hal (OHAL) kararı alınan ya da afet bölgesi ilan edilen şehirlerdeki elektrik ve doğal gaz tüketicilerinden, tüm dağıtım bölgelerinde OHAL süresince güvence bedeli alınmayacak.

Bankalarda yeni dönem! Hazine ve Maliye Bakanlığı resmen açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), depremden etkilenen ve olağanüstü hal (OHAL) ilan edilen 10 kentte bankacılık işlemlerinin yapılabilmesi için kimlik belirleme uygulamalarını düzenledi.

Son dakika haberi! İcra takipleri durduruldu! Daha birçok yeni karar açıklandı! Hemen bakın!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle ilan edilen Olağanüstü Hal kapsamında ilk düzenleme yayınlandı. Buna göre icra takiplerinin durdurulması başta olmak üzere birçok yeni karar yayımlandı. İşte detaylar…

Deprem bölgelerindeki maaş ödemeleri için kritik düzenleme! Resmi Gazete'de yayımlandı! Son dakika!.. Hemen bakın!

MASAK, olağanüstü hal ilan edilen eyaletlerde maaş ödemelerine ilişkin yeni kurallar yayınladı. Sonuç olarak, olağanüstü hal ilan eden 10 şehir mağdurları, maaş ödemelerinde kimlik belgeleri olması halinde işlem yapabilecek.

İstanbul Hal fiyatları açıklandı mı? Soğan, patates, marul, biber ne kadar? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

İstanbul sebze meyve hal fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul Hali'nde Soğan, patates, marul, biber ve diğer sebze meyve fiyatları ne kadar? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Antalya Hal fiyatları belli oldu! Patates, domates, biber, soğan patlıcan ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 9 Kasım 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Antalya Hali'nde salatalık, şeftali, pancar, patlıcan, biber, muz, armut, karpuz, soğan, kavun ve diğer meyve sebze çeşitleri kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

anıtkabirdeki halı saha ne olacak Haberi

anıtkabirdeki halı saha ne olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü. Görüşme sonrası CHP heyeti tarafından yapılan açıklamada, "Bakan bu konularda bir çalışma yürütüldüğünü ve kendisinin de aynı hassasiyetleri paylaştığını ifade etti” denildi.


Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bilecik Milletvekili Yaşan Tüzün, Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Burdur Milletvekili Mehmet Göker’den oluşan CHP heyeti Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TSK’yla ilgili kendilerine iletilen ve ülkede ciddi hassasiyetler yaratan konularda ki görüş ve taleplerini paylaştı.


Bakan Işık ile görüşmede üç önemli konu üzerinde durulduğunu belirten CHP heyetinin...