06 / 05 / 2024

Anka Batı teslim tarihi

Anka Batı teslim tarihi

Fikri Yüksek ve Murat Yüksek İnşaat ortaklığıyla yükselen Anka Batı projesinde daireler 4+1 şeklinde tasarlandı. Anka Batı satılık daire teslimleri Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Zirveden Batı fiyatları!

"Yeni Batı'nın, yeni zirvesi" sloganıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen Zirveden Batı'da satışlar başladı. İşte Zirveden Batı fiyatları, Zirveden Batı teslim tarihi...

Batı Konutları'nda teslimler yıl sonunda!

Batı Konutları'nın 2018 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Yüzde 95'i tamamlanan proje Ankara Yeni Batı Mahallesi'nde yükseliyor. 

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile Batıkent'te yükselen Gala Batıkent'te dairelerin 2019 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor.

Batışehir'de zamana meydan okuyan kampanya!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir Evleri'nde hemen teslim hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire seçenekleri mevcut..

Hemen teslim Batışehir'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunulan Ege Yapı Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor..

Batışehir'de peşinat yok! Hemen teslim, hemen tapu!

Batışehir projesinde daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı tarafından inşa edilen projede aylık 2 bin 240 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Gala Batıkent'te 169 bin TL'ye 1+1!

Gala Batıkent projesi 1675 adet konuttan meydana geliyor. 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Gala Batıkent projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor.

Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim inşaatı bütçesi onaylandı!

İsrail hükümeti, Batı Şeria'daki yeni Yahudi yerleşim birimi inşaatı için 17 milyon dolar tahsis edilmesini onayladı. Yerleşim yeri için ayrılan bütçenin "Binyamin Bölgesel Meclisi"ne teslim edileceği belirtildi...

Batı Yapı Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesi 291 daire ve 70 dükkandan meydana geliyor. Peki Batı Yapı Aston Firuzköy projesi ne zaman teslim?

Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Aston Firuzköy projesi üç blok olarak Batı Yapı tarafından İstanbul Avcılar'da hayata geçirildi.Peki Aston Firuzköy ne zaman teslim?

Anka Batı teslim tarihi Haberi

Anka Batı teslim tarihi

Toplam 104 adet daireden meydana gelen proje içerisinde dükkan ve rezidans dairelerin yer alıyor. 6 adet işyerinin de bulunduğu Anka Batı projesi tek blok şeklinde inşa ediliyor.


Ankara Anka Batı ortak seçenekleri

Sosyal donatılarına göre kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, peyzaj alanları, kamelya, spor alanları, kış bahçesi yer alıyor.


Anka Batı Evleri seçenekleri 

Projedeki daire tiplerinin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Yaşamkent Anka Batı Evleri yapımcı firması

Proje Fikri Yüksek ve Murat Yüksek İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


Yaşamkent AnkaBatı daire büyüklükleri

Projedeki konutların alanları 188 metrekare olarak belirlendi.


Anka Batı nerede?

Proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'si Yaşamkent'te inşa ediliyor.


Anka Batı teslim tarihi

Projedeki dairelerin teslim tarihi Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Anka Batı satılık!

Projedeki satılık evlerin fiyatları 720 bin TL'den başlıyor ve 830 bin TL'ye kadar...