16 / 05 / 2024

Anka Fikirtepe ne zaman teslim

Anka Fikirtepe ne zaman teslim

Anka Fikirtepe satılık konut fiyatları 223 bin TL'den başlıyor ve 4 milyon 438 bin TL'ye kadar yükseliyor

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Transform Fikirtepe ne zaman teslim?

1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Transform Fikirtepe projesi dört bloktan oluşuyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Toplam 579 konuttan meydana gelen İstanbul 216 Fikirtepe projesi Baysaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

İzmir Dikili'de yaşlı bakım kenti projesi askıya alındı!

Dikili Belediyesi’nin ANKA Üniversitesi’ne tahsis ettiği arsa, tartışma çıkarınca, üniversiteye dönüşmesi planlanan “yaşlı bakım kenti” projesi askıya alındı. Bazı meclis üyelerinin "rant" iddiasıyla karşı çıkması nedeniyle başlamadan bitti.

Anka Yapı Fikirtepe'de protesto edildi!

Fikirtepe'de faaliyet gösteren Anka Yapı ile kat karşılığı sözleşme yapanlar inşaat çalışmalarının başlamamasını ve kira bedellerinin ödenmemesini protesto etti. Vatandaşlar, bakanlığı göreve çağırdı. İşte ayrıntılar...

Anka Yapı Fikirtepe projesinde eylem!

Dün bir grup temsilci ve vatandaşın katılımıyla Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki satış ofisi önünde eylem yapıldı. Vatandaşlar Şaadet Temel ile görüşme talebinde bulundu.

Fikirtepe Brooklyn Life teslimleri ne zaman?

72 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Fikirtepe Brooklyn Life teslimleri ne zaman? Projede toplam 431 adet daire bulunuyor.

Vartaş İnşaat Fikirtepe adalarında son durum ne?

Fikirtepe'de en fazla ada ile anlaşan yani; toplamda beş ada ile imza süreci başlatan ve toplayan Vartaş İnşaat'ın çalışmaları ne aşamada? Vartaş'ın kat karşılığı inşaat sözleşmeleri imzaladığı bu adalarında son durum nedir?

Anka Fikirtepe ne zaman teslim Haberi

Anka Fikirtepe ne zaman teslim

Toplamda arsa alanı 38 bin 600 metrekare olan Evim Kadıköy projesi kapsamında konutlar 1+0'dan 5.5+1 teraslı konut tipine kadar farklılık gösteriyor. Evim Kadıköy Evleri, Anka Yapı tarafından Fikirtepe'de yükseliyor. Anka Fikirtepe satılık konut fiyatları haberimizde yer alıyor. 


Anka Fikirtepe Evleri'nde 3 etap ve 2500 konut yer alıyor. İlk etaptaki toplam konut sayısı 550 olarak belirlendi. Anka Fikirtepe satılık konut fiyatları 223 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Anka Fikirtepe satılık konut fiyatları:

46 metrekare 1+0 konut tiplerinin fiyatları 223 bin TL ile 251 bin TL,

65 metrekare 1+0 konut tiplerinin fiyatları 343 bin TL ile 396 bin TL,

73 - 85 metrekare 1+1 konut tiplerinin fiyatları 350 bin TL ile 461 bin TL,

117 - 138 metrekare 2+1 konut tiplerinin fiyatları 618 bin TL ile 761 bin...