21 / 07 / 2024

Anka Yapı Çayırova

Anka Yapı Çayırova

Şaadet Temel bu proje ile hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti. Projede dairelerin 75 bin TL, dükkanların 90 bin TL’den başladığını ve 48 ay vade ile ödeme kolaylığı sağlanacağını söyledi...

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de arsa satacak! Fiyatı adeta dudak uçuklatıyor!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan 3 bin 42 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu 160 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 2080 ada 1 parsel üzerindeki 23 bin 188.45 metrekare arsa üzerinde bulunan 57 bin 387 metrekare deponun 500 metrekarelik depolama alanı, Tiamob Tedarik Hizmetleri A.Ş.'ye ek protokol yapılarak 1 seneliğine kiraya verdi.

Reysaş GYO'nun Çayırova deposunun tapuda cins değişikliği yapıldı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun tapuda cins değişikliği yapıldı.

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposu için Yapı Kullanma İzin Belgesi aldı!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Çayırova'daki 14.703,44 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 19.349 metrekarelik lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi alındı.

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposundan aylık 200 bin TL kazanacak!

Reysaş GYO, Çayırova'daki  2080 Ada 1 Parsel üzerindeki 23 bin 188,45 metrekare arsa üzerindeki 3 bin 500 metrekarelik çatı depolama alanına ek 2 bin 500 metrekare depolama alanı ek protokol yapılarak "Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş."nin müşterilerinde kullanıma sunulmak üzere 200 bin TL'ye

Çayırova Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yapımı planlanan devlet hastanesi projesinin başlangıç ve bitiş tarihleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposunun inşaat yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde inşa edilecek lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı...

Reysaş GYO Çayırova 12 depo iskan belgesi alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan Çayırova 12 Depo'nun yapı kullanma izin belgesini aldı...

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Reysaş GYO Çayırova Şekerpınar'da depo inşa edecek!

Reysaş GYO Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin 703,44 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek 20 bin 523 metrekarelik lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatını aldı.

Anka Yapı Çayırova Haberi

Anka Yapı Çayırova

Anadolu Çarşısı olarak, esnafa değer veren projeler üretip, onların sorunlarını anlamaya çalıştık. Bizim için çözüme giden bir yol varsa, o da önce sorunu doğru teşhis etmekten geçti.

Esnafımızın yaşadığı büyük sıkıntıları doğru bir şekilde ele alarak, onlarını yüzünü güldürecek projeler üretmeye karar verdik.

YENİ MERKEZ…..

Anadolu Çarşısı, E5-TEM arasındaki konumuyla, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB’a 5 dakika uzaklıkta. Çevresinde 15.000 konut bulunanbu eşsiz proje, sunduğu fırsatların yanına lokasyonu da ekliyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, Sanayi sitelerinin merkezi GOSB’a 5 dakika, Sabancı Üniversitesi’ne 15 dakika,

Çevresinde 15.000 konut.

BİR KÜLTÜR PROJESİ…..

Anadolu Çarşısı bir alışveriş merkezinden daha fazlasını vaat ediyor, İstanbul - Çayırova yeni bir merkeze sahip oluyor.

Küçük işletmelere sunduğu imkanlar, girişimcilere ve esnafa sağladığı kolaylıklarla İstanbul – Çayırova gelişiyor. Yeni bir...