07 / 06 / 2024

ANKAmall çocuk inşaat atölyesi açıldı mı

ANKAmall çocuk inşaat atölyesi açıldı mı

ANKAmall’da çocukların yaratıcılığını geliştiren çocuk atölyeleri devam ediyor. Anne babalar alışveriş yaparken çocuklar için hem sosyalleştiren, hem geliştiren atölyeler farklı seçeneklerle tüm çocukların verimli zaman geçirmesini de sağlıyor.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

Eyüpsultan'da bir çocuk inşaat çukuruna düştü!

Eyüpsultan'da inşaat alanında açılan çukura düşen 9 yaşındaki çocuk, AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı...

Zübeyde Ana Çocuk Akademisi'nin kaba inşaatı bitti!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından projelendirilen ve çalışmalarına başlanan Zübeyde Ana Çocuk Akademisi inşaatında sona gelindi. Bu yıl açılan akademi Türkiye'nin en büyüğü olacak.

Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Çalık, hastanenin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Trabzon Farabi Hastanesi'nde otopark inşaatı sürüyor!

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Farabi Hastanesi ile ilgili çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu. Baykal, hastanede 250 yataklı Çocuk Hastanesi, bin 450 araçlık hastane otoparkı inşaatı ve B blok büyük onarım işlerinin devam ettiğini açıkladı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesinin inşaatı başladı!

Mersin Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesi inşaatına başlandı. Yaklaşık 15 milyon TL maliyetli proje balıkçı lokantaları, çay bahçeleri, kaykay pisti, çocuk oyuncak alanları, kamelyalarla, oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleri kapsıyor.

M1'de çocuk inşaat parkı açıldı!

ADANA'da M1 alışveriş merkezinde çocuk inşaat parkı ünlü oyuncu Alp Kırşan'ın katılımıyla yapılan açılışta çocuklarla buluştu.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatı mecliste konu oldu!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu, sorularını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na sordu..

Güler Grup'tan Çocuk İnşaat Atölyesi Günleri!

Çocuk İnşaat Atölyesi Güler Grup, çocukları, sağlıklı ve güvenli yapılar konusunda ilk ipuçlarını almaları için 'Çocuk İnşaat Atölyesi'ne davet ediyor.

ANKAmall çocuk inşaat atölyesi açıldı mı Haberi

ANKAmall çocuk inşaat atölyesi açıldı mı

ANKAmall’da çocukların yaratıcılığını geliştiren çocuk atölyeleri devam ediyor. Anne babalar alışveriş yaparken çocuklar için hem sosyalleştiren, hem geliştiren atölyeler farklı seçeneklerle tüm çocukların verimli zaman geçirmesini de sağlıyor. Pasta ve kurabiye yaptıkları mutfak atölyesi, minik ustaların maharetlerini gösterdikleri inşaat atölyesi, çevreye duyarlılıklarını artıran geri dönüşüm atölyesi gibi etkinlikler okullar açılana kadar devam edecek ve isteyen tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.


Çocuklar “Mutfak atölyesi “ile hem öğreniyor hem eğleniyor

4 yaş üstü çocuklar, oyun hamuru yerine gerçek hamurla tanışıyor. Çeşitli kalıpları ve kendileri için özel hazırlanan minik oklavaları ile yaptıkları kek ve kurabiyeleri diledikleri gibi şekillendiriyorlar. Rengarenk malzemelerle süsledikleri  kurabiyeler pişirildikten sonra da afiyetle yeniliyor. 


Minik  inşaat ustaları iş başında

Sadece erkek değil, kız çocukların da ilgi gösterdiği inşaat atölyesine 6 yaş üzeri çocuklar katılabiliyor....