07 / 05 / 2024

Ankapark gezi rehberi var mı

Ankapark gezi rehberi var mı

Ankapark nerede? Ankapark Ankara Temapark projesinde neler var? Ankapark'ta ne nerede? Anka Park Ankara Temapark projesinde neler olacak? Ankapark oyun çadırları, havuz ve hayvanat bahçesi nerede? İşte Ankapark gezi rehberi!...

Kentsel Dönüşüm Rehberi kitabı yenilendi!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu kurucuları Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Prof. Dr. N. İlker Çolak tarafından ilk defa 2013’de hazırlanan “Kentsel Dönüşüm Rehberi” isimli kitap yeni çıkan yönetmelikler doğrultusunda yenilendi.

Yeni projelerin rehberi Your House in Turkey 2015 Hazırlanıyor!

Networking Turkey Your House in Turkey Rehberi, sektörün önde gelen geliştiricilerinin konut projelerini detaylı tanıtmak ve satış potansiyellerini arttırmak amacıyla, Cityscape 2015 için yeniden hazırlanıyor.

Ankapark inşaatından son fotoğraflar!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, “Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolaba isteyen vatandaşlar artık binebilecekler” açıklamasının ardından her iki sistem de çalışmaya başlamıştı. İşte Ankapark'ta son durum....

İMSİAD'tan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne teknik gezi!

İstanbul 3. Köprü inşaatının ardından İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’ne de teknik gezi düzenleyen İMSİAD yönetimi, tekne ile Güney Kulesi, Kuzey Kulesi, Güney Ankraj Bloğu ve Kuzey Ankraj Bloğu’nda devam eden çalışmaları denizden inceledi.

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği'nden ABD'ye gezi!

MERSİN Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) yönetimi ve üyeleri, Amerika Birleşik Devletleri'ne 10 günlük gezi düzenledi. MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, geziyle ilgili bilgi verdi..

Şehirler için kentsel tasarım rehberi hazırlanıyor!

Kentlerin düzenlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni bir çalışma başlattı. Türkiye'de şehirlerin mimari, çevre ve sosyal yaşam alanlarının dünya standartlarında olması için kentsel tasarım rehberi hazırlanıyor.

Ankapark’ta kapılar açıldı!

Ankapark’taki dev roller coaster ve dönme dolap, Başkan Gökçek’in, “İsteyen binsin” talimatıyla çalıştı. Başkentliler her gün ziyaret edip, roller coaster ve dönme dolaba ücretsiz binebiliyor.

Ankapark görücüye çıktı!

Ankara Ankapark’taki oyuncakların bir kısmının yerleştirildiği tanıtım merkezini vatandaşlarla birlikte gezen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, basın mensupları ile 7D sinemadaki oyun simülatörünü denedi.

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

Ankapark görücüye çıkıyor!

Ankapark’taki oyuncakların küçük bir bölümünün yer alacağı tanıtım merkezi, dinozorlarıyla, robotlarıyla ve roller coaster’iyle 3 ay boyunca ücretsiz olarak çocukları adeta çıldırtacak, gençlere de eğlence ve adrenalin dolu saatler yaşatacak.

Balıkesir Üniversitesi inşaat mühendisliği öğrencilerinden teknik gezi!

BALIKESİR Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mühendisliği Bölümü öğrencileri İstanbul'un önemli yapı projelerine yönelik teknik gezi düzenlendi..

Kamulaştırma işlemleri rehberi 2015!

Kamulaştırma, kamu yararı gözetilerek şahısa ait taşınmazların belli bir proje amacına göre kamunun ortak kullanımı ihtiyacına hizmet verme amacıyla ilgili kanun hükümlerinin uygulanmasına deniyor. İşte kamulaştırma işlemleri rehberi 2015...

Ankara Ankapark ne zaman açılacak?

İnşaat çalışmaları son sürat devam eden Anka Park projesi tamamlandığında Başkent Ankara Ortadoğu’nun en büyük hayvanat bahçesine sahip olacak. İşte Ankara Ankapark inşaatından son fotoğraflar...

Ankapark gezi rehberi var mı Haberi

Ankapark gezi rehberi var mı

Ankapark, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından "En büyük projemiz" sözleriyle lanse edilen bir proje. 


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Ankapark temapark projesinin şantiyesinin Mart ayında ziyaretçilerin denetimine açılacağını ve Ağustos ayında da resmi açılışın yapılacağını açıklamıştı. 


Peki Ankapark nerede? Ankapark temapark projesinde neler olacak? Ankapark havyvanat bahçesi nerede?