04 / 05 / 2024

Ankapark havuzu

Ankapark havuzu

Ankapark projesindeki su gösterisi havuzumun su fıskiyesinin testi bugün başladı. İşte o kareler ve Ankapark'ta bugün gerçekleştirilen işler... Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ankapark'tan son fotoğrafları Twitter'da paylaştı...

Çerkezköy'e yüzme havuzu müjdesi!

Çerkezköy İmar Sahası Yağmur Suyu ve Taşkın Koruma İnşaatı tamamlanarak törenle hizmete açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’e bir müjde daha vererek kapalı yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

Melih Gökçek: Ankapark, Türkiye'nin parkı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, devraldığı 22 yıl önceki Ankara ile bugünkü Ankara arasında dağlar kadar fark bulunduğunu söyledi. Gökçek "Ankapark, Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin parkı" dedi.

Ankapark projesine 21.4 milyon TL daha yatırım yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine inşa edilen Ankapark projesine 21.4 milyon TL daha yatırım yapılacak. Ankapark projesi için bu yıl yapılan 3 ihalede sözleşmeler imzalandı.

Ordu Ünye'ye yüzme havuzu müjdesi!

Ünye’de inşaatı devam eden Gençlik Merkezini yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bakanlıkla yaptığı telefon görüşmesi sonrası Ünye’ye Büyükşehir Belediyesi olarak kapalı yüzme havuzu yapacaklarını söyledi.

Muratpaşa olimpik yüzme havuzu üçüncü kez hizmete açılıyor!

Muratpaşa Belediyesi’nin iki kez açıldıktan sonra su sızdırdığı için yapımı yılan hikayesine dönen olimpik yüzme havuzu, bu yıl üçüncü kez hizmete açılıyor

Ankapark EXPO'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da bugün başlayan ve 6 ay boyunca açık olacak Antalya EXPO 2016’da, en büyük projesi olan ve yapımı devam eden Ankapark'ı, tüm dünyaya tanıtacak.

Denizli Büyükşehir'den 7 yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı’nda açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Denizli merkeze 3, ilçelere 4 olmak üzere 1 yılda toplam 7 yüzme havuzu yapılacak.

Ankapark EXPO yolcusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 ay boyunca ziyaretçileri kabul edecek olan "Antalya EXPO 2016"ya katılıyor. Ankapark dinozorları ve oyuncaklarıyla, prestij projesi olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni temsil edecek.

Başiskele Yüzme Havuzu ihaleye çıkıyor!

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan 3 bin 922 metrekare alanı kaplayan yarı olimpik yüzme havuzu pazartesi günü saat 11:00’de ihaleye çıkarılacak.

Ankapark'taki durdurma kararı yargıya taşındı!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Orman Çiftliği arazisine mahkeme kararlarına rağmen yapılan Ankapark'ta Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin ve Danıştay 14. Dairenin verdiği yürütmenin durdurulması kararı yargıya taşındı.

Ankapark ne zaman açılacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2015 yılının en önemli çalışmalarından biri olarak nitelendirdiği, dünyanın en büyük temaparkı Ankapark’ın bu yıl Kasım ayında bitirilmesinin planlandığını söyledi...

Melih Gökçek, Ankapark çalışmalarını inceledi!

Ankara'da kültür ve tabiat varlıklarının korunmasında etkin bir görev üstlenen koruma kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Ankapark'ı gezdi, Başkan Melih Gökçek'ten bilgi aldı.

Ankapark'ta çalışmalar hızlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen dünyanın en büyük tema parklarından Ankapark’ın baharla birlikte hızlanan çalışmalarla, eğlence ve adrenalin dolu oyuncaklar teker teker bitiriliyor.

Ankapark havuzu Haberi

Ankapark havuzu

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ankapark süs havuzunda su fıskiyesinin testine başladığını duyurdu. 


ABB Fen İşleri Dairesi, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki @ABB_FEN adresinden Ankapark projesinde bugün yapılan işleri paylaştı...


"ANKAPARK'ta bulunan 56.000 m² lik su gösterisi havuzumuzun 120 metre yüksekliğe ulaşan su fıskiyesinin testi başladı."






"ANKAPARK giriş kapısında Selçuklu figürleri boyama çalışmalarımız devam ediyor."

 





"ANKAPARK yürüyüş yollarımızın düzeltme ve dolgu yapım çalışmalarımız devam ediyor"




Emre Kulcanay /...