18 / 05 / 2024

ankapark kiralama bedeli

ankapark kiralama bedeli

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralama ihalesine açılan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisindeki Ankapark için ihaleyi kazanan şirket tarafından ayda 2.2 milyon TL kira ödenecek..

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dayan tarafından kuruldu.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Atefeh Mollamohammadalı J. tarafından kuruldu.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Serkan Sapmaz tarafından kuruldu.

Esko Vinç Kiralama Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esko Vinç Kiralama Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan Sarı tarafından kuruldu.

Ast2021 Platform Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast2021 Platform Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Umut    Bal tarafından kuruldu.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Invest Gayrimenkul Otomotiv Araç Kiralama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Çakmak ve Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Vivest Yönetim Danışmanlık Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Vivest Yönetim Danışmanlık Ve Kiralama Limited Şirketi Şişli’de  15 bin TL sermaye bedeli ile Faik Ulaş Erdem tarafından kuruldu.

Berinay Gayrimenkul İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berinay Gayrimenkul İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Küçük tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

ankapark kiralama bedeli Haberi

ankapark kiralama bedeli

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisindeki Ankapark, 765 milyon 600 bin lira muhammen bedelle ihaleye açıldı. İhale 14 Haziran sabah saat 10:00'da yapılacak.

İhale sonunda kazanan firma, 1 milyon 200 bin metrekarelik devasa Ankapark alanının tamamının işletme hakkını elde edecek.

İhalenin bu bedelle sonuçlanması halinde Ankapark’ı 29 yıllığına kiralayan  şirket belediyeye, günde 73 bin lira, ayda 2.2 milyon lira kira ödeyecek. Ankapark’ı alacak şirket tesisin içerisine restoranlar ve alış veriş merkezleri yapıp başkalarına kiraya da verebilecek.

Sözcü'de yer alan habere göre, AOÇ arazisinin 29 yıllığına bedelsiz olarak belediyeye tahsis edilmesini öngören torba yasa maddesinin Meclis'teki görüşmeleri sırasında CHP büyük tepki göstermişti. 

CHP'li Zekeriya Temizel ve Musa Çam, Atatürk'ün mirası olan arazinin amacı dışında hiç kimseye satılamayacağı ve kiralanamayacağını belirtirlerken, yasalara...