05 / 05 / 2024

Ankapark kiralama

Ankapark kiralama

İnşaatı 2013 yılında başlayan Ankapark için Ankara Büyükşehir Belediyesi, şartname hazırlayarak kiralama veya işletme ihalesine çıkacak....

Ankapark'ın ihalesi ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralama ihalesine açılan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisindeki Ankapark için ihaleyi kazanan şirket tarafından ayda 2.2 milyon TL kira ödemesi yapılacak. 

Ankapark için ayda 2.2 milyon TL kira ödenecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralama ihalesine açılan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisindeki Ankapark için ihaleyi kazanan şirket tarafından ayda 2.2 milyon TL kira ödenecek..

Ankapark kiralanacak!

İnşaatı 2013 yılında başlayan Ankapark için Ankara Büyükşehir Belediyesi, şartname hazırlayarak kiralama veya işletme ihalesine çıkacak....

Ser Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi,Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Sel Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Sel Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi, Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Er Oto Kiralama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Oto Kiralama Turizm Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Erdoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül 2014 tarihinde Başakşehir, Mall Of İstanbul AVM'de kuruldu.

Samsun'da belediyeden açık otopark kiralama ihalesi 30 Eylül'de!

İlkadım Belediye Başkanlığı; Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Tepecik Mahallesi üzerinde bulunan açık otoparkın kiralama işini 30 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Pazar yeri kiralama şartları!

Pazar yerlerinde adına satış yeri tahsis edilmiş olan pazarcı ve üreticileri, tahsis sahibi olarak nitelendiriliyor. Peki, satış yeri tahsis edilecek pazarcılarda aranan özellikler nelerdir? İşte pazar yeri kiralama şartları...

İÜ Rektörlüğü kafe kiralama işini 17 Eylül'de ihaleye çıkarıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Balabanağa Mahallesi Kimyager Derviş Paşa Sokağı'ndaki kafenin kiralama işi İÜ Rektörlüğü tarafından 17 Eylül 2014 tarihinde saat Saat 09.30'da ihaleye çıkıyor.

Adalet Dekorasyon İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalet Dekorasyon İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hussein Mahmoodabbas tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de Mall Of İstanbul'da kuruldu.

TF Varlık Kiralama iletişim bilgilerini yayınladı!

TF Varlık Kiralama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TF Varlık Kiralama A.Ş. adres ve iletişim bilgilerini yayınladı.

Ataköy Towers'ın Kiralama ve Yönetimi FU AVM'den!

FU AVM KİRALAMA VE YÖNETİM A.Ş. olarak, Türkiye’ nin birçok bölgesinde hayata geçirmiş olduğumuz AVM Planlama, AVM Geliştirme, AVM Kiralama ve AVM Yönetimi olarak birçok başarılı sonuç aldık ve de birçok başarılı projeye imza attık.

Ankapark için ikinci yürütmeyi durdurma kararı çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, "yargı kararı sorununu çözerek inşaatına yeniden başlayacağını" söylediği Ankapark projesi bir engele daha takıldı. Proje için ikinci yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Ankapark kiralama Haberi

Ankapark kiralama

Yıllardır tamamlanamayan Ankapark projesi, Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde başlamıştı. Hürriyet'ten Murat Yılmaz'ın haberine göre; çalışmaların devam ettiği Ankapark projesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi, şartname hazırlayarak kiralama veya işletme ihalesine çıkmaya hazırlanıyor.

Konuya ilişkin Başkanlık Yazısı, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşüldü ve karara bağlandı. Karar ile kira veya işletme sözleşmesinin imzalanması yetkisi Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na verildi.