28 / 04 / 2024

ankapark köprü projesi

ankapark köprü projesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olacak Ankapark 'tan, Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlayacak köprünün çalışmaları hızla devam ediyor.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Taşköprü TOKİ 2019 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Taşköprü projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Londra’nın 200 milyon sterlinlik bahçe köprü projesi iptal!

Londra’da Thames nehri üzerine inşa edilmesi planlan “Bahçe Köprü” (Garden Bridge) projesinin iptal edildiği bildirildi

Çanakkale Köprüsü Projesi kent ekonomisini canlandırdı!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Çanakkale Köprüsü Projesi ile kent ekonomisinin canlandığını açıkladı.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Malatya'da Yoncalı Köprü Kavşak projesi Meclis'ten geçti!

TOKİ tarafından Malatya’ya yapılan stadyumun teslim tarihinden önce yapılması düşünülen Yoncalı Köprü Kavşak Projesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trambüs gerekçesi ile iptal edilmişti. Söz konusu kavşağın yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisinden karar oyu çıktı.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 'Üçgen Köprülü Kavşakları' projesi başlıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için Üçgen Meydanı'ndaki bazı yollar 12 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Ankapark Köprüsü hızla yükseliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olacak Ankapark 'tan, Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlayacak köprünün çalışmaları hızla devam ediyor.

3. Boğaz Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu Projesi tedbirleri!

Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Otoyolu Projesi ile İlgili 2016/20 Sayılı Başbakanlık Genelgesi 24 Ağustos 2016 tarihinde 29811 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

Ankapark'ın önüne köprü geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olan Ankapark’ın, Anadolu Bulvarı kısmına üst geçit köprüsü yapıyor.

Hacettepe Köprüsü yarın Başkentray projesi için yıkılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı TCDD tarafından gerçekleştirilecek Başkentray Projesi kapsamındaki Hacettepe Köprüsü'nün yıkım çalışmalarına yarın (Cuma) saat 21.00'de başlanacak.

ankapark köprü projesi Haberi

ankapark köprü projesi


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olacak Ankapark 'tan, Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlayacak köprünün çalışmaları hızla devam ediyor.


Açılışının ardından her gün binlerce kişinin ziyaret etmesi hedeflenen Ankapark’ın yoğunluğunun sorunsuz şekilde merkez yönüne aktarılması, yapımı devam eden üst geçit köprüsüyle sağlanacak.


Anadolu Bulvarı trafiğinin, mevcut yolun yanında açılan 3'er şeritli servis yolundan sağlandığını bildiren Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, köprünün, 243,5 metre uzunluğunda, 7 açıklıklı, 2 şeritli olarak projelendirildiğini kaydettiler.


Üst geçit köprüsünde betonarme ve forekazık imalatlarının sürdüğünü, döşeme çalışmalarının devam ettiğini bildiren yetkililer,  köprü sayesinde Ankapark'tan, Anadolu Bulvarı’nın Eskişehir Yolu yönüne  katılımın sorunsuz bir şekilde sağlanacağını ifade ettiler.


Kurban Bayramı öncesi servis yollarının iptal edilerek, Anadolu Bulvarı Yolu’nun kısmen kapatılan bölümünün yeniden ulaşıma açılmasının planlandığını...