29 / 04 / 2024

Ankapark son hali

Ankapark son hali

Yüzde 65'lik bölümünün tamamlandığı Ankapark Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçiriliyor. 1.000 kişinin çalıştığı Anka Park 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.

Ankapark kararına odalardan eleştiri!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerinde yapımına başladığı Ankapark projesine meslek odalarının eleştirileri devam ediyor..

Ankapark projesine ikinci durdurma kararı!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) hayvanat bahçesi yenileme alanına ait, Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve meslek odalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na açtığı davada 18. İdare Mahkemesi yürütmenin durdurulmasına karar verdi.

Ankapark havadan fotoğraflandı!

Ankapark projesinde son durum havadan fotoğraflandı... Açılış tarihi henüz açıklanmayan Ankapark projesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçiriliyor. İşte projenin son hali...

Flaş.. Flaş.. ING Bank kalem kalem açıkladı! İşte emekli promosyonunda muhteşem teklifler! Son noktayı koydu

Her geçen gün promosyon rakamları güncellenip emeklilere yönelik avantajlı hale getirilmeye çalışılıyor. Promosyon rakamını en cazip hale getiren bankalardan biri de ING Bank oldu. Son hali ile ING Bank'ın tutarları haberimizde.

Son dakika! Milyonlarca EYT’li bunu bekliyor! EYT ile ilgili flaş gelişme! Bakan Vedat Bilgin açıkladı

Milyonlarca kişinin beklediği EYT ile ilgili heyecan devam ediyor. EYT ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Bakan Bilgin katıldığı bir program sonrası EYT’nin son hali hakkında konuştu. İşte detaylar…

Taksim AKM'de son rötuşlar yapılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak. 

Taksim Cami'nin inşaatında son durum ne?

Taksim Meydanı'nın en özel köşesinde, tramvay yolunun hemen başındaki Taksim Camii'nde inşaat kalışmaları hızla devam ediyor. 43 yıldır hayali kurulan, bu yılın sonunda ibadete açılması planlanan caminin son hali görüntülendi...

Yerli otomobil fabrikasının son hali görüntülendi!

Otomobili Girişim Grubu’nun Türkiye'de üreteceği yerli otomobilin fabrika inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kazı çalışmalarının devam ettiği inşaat alanının son hali görüntülendi.

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin son hali böyle görüntülendi!

Sancaktepe'de yapımına başlanan salgın hastanesi inşaatındaki son durum havadan görüntülendi. 105 yataklı hastanede sona yaklaşıldığı görüldü.

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Adnan Oktar’ın Kandilli'deki evinin eski halinden eser kalmadığı görülüyor. İşte o villanın son hali...

Kağıthane'de çöken binanın son hali!

Kağıthane'de dün bir inşaatın istinat duvarının yıkılmasının ardından tahliye edilen 4 katlı bir bina çöktü. İşte çöken binanın son hali...

Notre Dame Katedrali’nin son hali böyle görüntülendi!

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Notre Dame Katedrali'nde geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı. Notre Dame Katedrali'nin yangından sonraki hali böyle görüntülendi...

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi!

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi. Caminin kaba inşaatı tamamlandı ve minarelerinin külahları yerine konuldu...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

Haydarpaşa Garı'nın son hali havadan görüntülendi!

110 yıllık Haydarpaşa Garı’nda 2015'te başlayan restorasyon çalışmaları devam ediyor. Tamamlanan çatı restorasyonu ve Haydarpaşa Garı'nın son hali havadan görüntülendi.

Hatay'daki meclis binasının son hali mecliste!

Hatay ilinde bulunan meclis binasının son hali meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı binanın son durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankapark son hali Haberi

Ankapark son hali


Tamamlandığında dünyanın dört bir yanındaki temaparkların en büyüğü olacak olan Ankapark'ta çalışmalar devam ediyor. Yüzde 65'lik bölümünün tamamlandığı proje Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçiriliyor. 1.000 kişinin çalıştığı Anka Park 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


10 milyon ziyaretçi

Haziran 2013'te ilk kazmanın vurulduğu Ankapark 2 ayrı bölümden oluşuyor. Yılda en az 10 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen parkın 2015 yılının sonuna kadar açılması planlanıyor.


Teleferikle metroya bağlanacak

Ankara Bulvarı'nın hemen kenarında yapılan Ankapark aynı zamanda metroya teleferik ile bağlanacak. Yenimahalle İstasyonu'ndan teleferiğe binecek olan turistler Ankapark'a hem kolay bir şekilde ulaşabilecek.


İşte Ankapark'tan son kareler:


Ankapark'ta bulunan sihirli dönüş hız treni modelinin montajı devam ediyor







Ankapark'ta bulunan dinozor çadırlarının dış cephe boyama ve yapay kaya imalatı sürüyor