21 / 05 / 2024

ankaparkın ihalesi iptal mi edildi

ankaparkın ihalesi iptal mi edildi

Ankara’daki dev eğlence merkezi Ankapark için yapılan ikinci ihaleye tek firma teklif verdi. Azeri firmanın belgeleri eksik olduğu için ikinci ihale de iptal edildi.

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Kanal İstanbul'un tren hattı ihalesi iptal edildi! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda son dakika!

Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul geçişi demiryolu hattı inşaatının, danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihalesi iptal edildi. İhalenin, şartnamenin tekrar düzenlenerek rekabet imkanının arttırılması amacıyla iptal edildiği belirtildi. İşte detaylar...

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Ankapark'ın maliyeti 801.3 milyon dolar oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesinde Ankapark'ın maliyetini açıkladı. Buna göre, Ankapark'ın maliyeti 801 milyon 288 bin 824 dolar şeklinde oldu.

Melik Gökçek Ankapark'ın maliyetini açıkladı!

Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'ın maliyetine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi iptal edildi. 

Ankapark'ın belediyeye devredilmesine ilişkin duruşma yarın!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ‘Çinliler, Katarlılar istiyor, senede 10 milyon turist gelecek' diye inşa ettirdiği oyun parkı Ankapark'ın sonu iyi bitmedi. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

İzmir deprem konutlarının ihalesi Mart'ta!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Yatay mimariye göre inşa edilecek deprem konutlarının ihalesi Mart ayında yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

ankaparkın ihalesi iptal mi edildi Haberi

ankaparkın ihalesi iptal mi edildi

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Başkent Ankara'da yapımına 2013 yılında eski Belediye Başkanı Melih Gökçek döneminde başlanan ve 14 Haziran tarihinde  katılan olmadığı için ihalesi ertelenen Ankapark için bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet binasında yeniden ihale gerçekleştirildi.

BİR FİRMA TEKLİF VERDİ

İhale öncesi 5 firma şartname alırken, bugün yapılan ihaleye bir firma katıldı. İhaleye katılan firmanın dosyalarında eksiklik olduğunun tespit edilmesi üzerine ihale ertelendi. Ankapark’a talip olan firmanın Azeri firması olduğu belirtildi.

EKSİK BELGEDEN İPTAL EDİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiği açıklamada, “Bugüne kadar 5 firma tarafından şartname alınmış olup ihaleye bir firma teklif vermiştir. Yapılan değerlendirmede teklif veren firmanın belgelerinde eksiklik tespit edilmesi nedeniyle Belediye Encümenimiz ihalenin iptaline karar vermiştir” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne 29...