22 / 05 / 2024

Ankara 3. Shopping Fest ne zaman

Ankara 3. Shopping Fest ne zaman

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Shopping Fest 6-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalde başkentliler bu yıl da bol eğlence, etkinlik ve ucuz alışveriş imkanı bulacak...

TOKİ'den Ankara'da ucuz konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara 3. Bölge projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda ihale tartışması!

Ankara 3. İdare Mahkemesi’nin iptal ettiği “işin” sürdüğünü belirten avukat Kazım Pak, bakanlığa gönderdiği yazıda mahkeme kararına uyulmasını talep etti.

Ankara Yenimahalle'de 24.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İl, Yenimahalle İlçe, 16240 Ada, 3 Parselde yer alan arsayı 24 milyon 749 bin 136 TL'ye icradan satıyor...

Arena Mimarlık konkordato talep etti!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Arena Mimarlık'ın konkordato davası Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi bugün!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi 11 Temmuz'da!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Temmuz 2016 tarihinde saat 10:30'da gerçekleşecek.

Ankara Beytepe'de imar değişikliği planı iptal edildi!

Ankara 3. idare Mahkemesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Beytepe Mahallesi'nde yaptığı imar değişikliğine ilişkin açılan davada imar değişikliği planını iptal etti.

Ankara'daki 1342 konutluk imar planı iptal edildi!

Ankara 3. İdare Mahkemesi seyrek yoğunluklu konut bölgesi olan Beytepe’de yüksek yapılaşmaya izin veren kararlarını iptal etti. Mahkeme kararında, imar düzenlemesinin bireysel faydayı gözeten parçacı bir planlama yaklaşımıyla ele alındığı belirtildi.

Ankara Etlik Garaj alanı imar planlarına iptal kararı!

Ankara 3. İdare Mahkemesi, Keçiören’de bulunan eski Etlik Garaj alanında 4’e kadar varan emsal artışına imkan veren imar planlarını “telafisi güç ve imkansız zararlara yol açabilecek nitelikte bulunmaktadır” gerekçesiyle iptal etti.

Karşıyaka Stadı için açılan iptal davası düştü!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düştü. Ocak 2014'te ihalenin iptaliyle ilgili olarak açılan dava Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi tarafından düşürüldü.

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Haziran saat 14:30'da gerçekleşecek.

Atakule GYO'dan dava açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara 3. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde açılan davada ön inceleme duruşması yapılacağı bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ankara 3. Shopping Fest ne zaman Haberi

Ankara 3. Shopping Fest ne zaman


Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Shopping Fest 6-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.


Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Shopping Fest 6-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Ankara’nın marka değerini yükseltme amacıyla düzenlenen festivalde başkentliler bu yıl da bol eğlence, etkinlik ve ucuz alışveriş imkanı bulacak. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Alışveriş Festivali (Shopping Fest), 6 Haziran Cuma günü başlayacak.


Ekonomiye can katacak indirimli alışveriş keyfi, konserler, rekor denemeleri, hediye çekilişleri ile yine Başkentlilerin yüzünü güldürmeyi amaçlayan festival 29 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek. 


Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali’nin (Shopping Fest) tanıtımı Sheraton Otel’de düzenlenen toplantı ile yapıldı. Ankara...