03 / 05 / 2024

Ankara 70 havuz ihalesi

Ankara 70 havuz ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilginç bir ihale daha açtı. Geçtiğimiz hafta yapılan ihaleyle, başkentin sembolü haline gelen havuzlara yenileri eklenirken; havuzlarda yer alacak soyut heykeller için de yüklü bir alım yapılması öngörüldü.

Milli Emlak'tan iki şehirde KDV'den muaf arazi fırsatı! 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Sivas ve Ankara'da yer alan iki adet araziyi 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanları...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 20 günde 70 bin yolcu taşıdı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek, 20 günde gerçekleştirilen 120 seferde 70 bin yolcunun seyahat ettiğini dile getirdi. 

TÜBİTAK 70 kamu memuru alımı ilanı yayımladı! Başvuruları kaçırmayın son 3 gün!

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Araştırma Kurumu Başkanlık Bünyesinde istihdam edilmek üzere Ankara ve Kocaeli illeri için 5 farklı pozisyon için toplamda 70 kamu memur alımı yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Yabancılar konut alımı için bu 70 ile akın etti!

Yabancıların geçtiğimiz sene Türkiye'de 70 ilde konut yatırımı yaptı. Yabancıların en çok tercih ettiği şehir İstanbul olurken Antalya ikinci, Ankara ise üçüncü oldu.

Ankara'da 70.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkulü 70 milyon 888 bin 150 TL bedelle satışa çıkardı.

Proofis Ankara'da 1+1'ler 600 bin TL'den!

Ofis kültürünü değiştiren Proofis Ankara'da 70 metrekare büyüklükteki ofislerin kiralamaları ve satışları devam ediyor...

Ankara Çukurambar'da 70 yıllık hatalı imar uygulaması ortaya çıktı!

Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çankaya Çukurambar, Kızılırmak ve İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşanan yüzölçümü hatası binlerce mülk sahibini mağduriyete uğrattı.

Ankara Ziverbey Hotel için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek Ziverbey Hotel için düğmeye basıldı. Proje 34 milyon 667 bin 70 TL'ye mal olacak

Ankara Ticaret Bakanlığı binası için 3 yılda 70 milyon TL kira ödendi!

Ankara Söğütözü’ndeki Ticaret Bakanlığı binasına üç yılda 70 milyon TL kira ödendiği belirtildi. Kamu 2018'de bina kiraları için 1 milyar TL'nin üzerinde para ödedi.

Ankara Ticaret Bakanlığı binasının 3 yıllık kirası 70 milyon TL!

Ankara Söğütözü’nde yer alan Ticaret Bakanlığı binasına üç yılda 70 milyon lira kira ödendiği ortaya çıktı. Kamu 2018 yılında bina kiraları için 1 milyar TL'nin üzerinde para ödedi.

İÇDAŞ Çanakkale'ye uçak gemisi için dev havuz inşa ediyor!

İÇDAŞ AŞ'nin uçak gemisi yapmak için geçen yıl Değirmencik tesislerinde temelini attığı 370 metre boyunda ve 70 metre genişliğindeki kuru havuz inşaatında çalışmalar devam ediyor. 

Ankara'ya 5 milyon TL'lik hamam inşa ediliyor!

Çamlıdere Belediyesi Ankara'ya, Türkiye'nin en büyük hamamlarından birini inşa ettiriyor. 31 Ağustos’ta ihalesine çıkılan ve 17 Eylül’de sözleşmesi imzalanan en büyük hamam ve sosyal tesisi 5 milyon 70 bin liraya yaptırılıyor.

Ankara Sincan Gökçek imar planı değişikliği onaylandı!

Ankara İli Sincan İlçesi Gökçek Mahallesi sınırları içinde kalan 70 bin metrekare yüzölçümlü alanın imar değişikliği onaylandı..

Ankara 70 havuz ihalesi Haberi

Ankara 70 havuz ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilginç bir ihale daha açtı. Mayıs ayında yapılacak ihaleyle, başkentin sembolü haline gelen havuzlara yenileri eklenirken; havuzlarda yer alacak soyut heykeller için de yüklü bir alım yapılması öngörüldü.


İhale kapsamında tavus kuşundan, balığa kadar birçok hayvanın heykelinin yaptırılması da hedefleniyor. 24 Nisan tarihinde yapılan “2106 yılı soyut heykel, vazo, hayvan heykeli, oturma grubu ve havuz alımı işi” ihalesi henüz resmi olarak sonuçlandırılmadı. İhale şartnamesine göre ise Ankara için değişik tarz ve şekillerde 70 adet havuz yaptırılacak. Yüksekliği 875 santimetreye kadar çıkacak olan havuzların bazılarında balık başta olmak üzere hayvan figürleri kullanılacak. Havuzlar şartnamelerde yer alan çizimlere uygun yapılmak zorunda olacak. Ayrıca yüksekliği 80 santimetre olan 30 ördek heykeli, uzunluğu 150 santimetre olan 10 balık heykeli, 210 santimetre...