28 / 04 / 2024

ankara akm ne olacak

ankara akm ne olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Atatürk Kültür Merkezi alanının, Türkiye'de yaşayan herkesin olduğunu belirterek, tüm bilim adamlarının fikirleri ile buraya katkı vermesini beklediklerini söyledi.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Ankara kulislerinde ne konuşuluyor? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Hemen bakın!

Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki asgari ücret kaç lira olacak? 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte o detaylar ve Ankara Kulislerinde konuşulanlar...

Evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? Hasta bakım desteği neden yatmadı? İstanbul, Ankara'da ne zaman yatacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak belirli tutarlarda ödenen evde bakım maaşları sık sık araştırılıyor. Temmuz zammının ardından yükselen evde bakım maaşı yatan iller vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos evde bakım maaşı yattı mı?

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Ankara AKM Millet Bahçesi ne kadara mal oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Ankara’da açılışını gerçekleştirdiği Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanındaki millet bahçesinin ismi, “Başkent Millet Bahçesi” olarak değişti. Millet bahçesi 398.5 milyon TL'ye mal oldu.

Yeni AKM ne kadara mal oldu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'ni ve Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal’ın AKM ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Türkiye'de 2 buçuk milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Ankara AKM Millet Bahçesi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ankara AKM Millet Bahçesi açıldı!

Ankara'da inşa edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Millet Bahçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. 

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Ankara AKM Millet Bahçesi 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara AKM içerisine yapılacak millet bahçesinin 2-3 ay içinde biteceğini açıkladı.

Yeni AKM ne zaman tamamlanacak?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,Yeni AKM projesinin inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Yeni AKM ne zaman tamamlanacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

ankara akm ne olacak Haberi

ankara akm ne olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına 2012 yılında verilen yetki ile Atatürk Kültür Merkezi alanını iyileştirme, güzelleştirme, yenileme ve ihya etmek amacıyla yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.


Bu kapsamda Atatürk Kültür Merkezi alanının tarihsel bağlamı ve Ankara için simgesel önemini kapsayacak potansiyellerin ortaya konulması, alana ilişkin sorunların belirlenmesi, vizyon, strateji ve eylem kararlarının oluşturulması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Ortak Akıl” yöntemini seçmiş olup, Bakanlık Ankara’daki üniversiteler, yerel yönetimler, meslek odaları, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımı ile 24 Nisan 2014 ve 14 Mayıs 2014 tarihlerinde “Atatürk Kültür Merkezi Ortak Akıl Çalıştay”ı düzenledi.


-“Ankara Hepimizin Başkenti” olması söylemi çerçevesinde akademik toplantı yapıldı-

Ankara’nın hepimizin başkenti olması, bu alan için hepimizin söz söyleme hakkının bulunması ve konunun ehemmiyeti nedeniyle Ankara Atatürk Kültür Merkezi Alanı’na ilişkin...