17 / 05 / 2024

Ankara Akyurt üretim tesisleri

Ankara Akyurt üretim tesisleri

MAN Türkiye’nin Ankara Akyurt üretim tesislerinde 15 milyon euroluk yatırımla kurduğu Katoforez Tesisi’nin açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün gerçekleştirdi

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Ankara'da 250 bin öğrenciye 500 TL kırtasiye desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için maddi durumu yetersiz ailelerin öğrenci çocukları için 500 TL kırtasiye desteği sunacak. İşte ayrıntılar...

Başkentte imarlı iki arsa satılacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığı, Ankara Akyurt'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Cumhuriyetin ilk üniversitesi çok sayıda öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Temmuz 2023!

Cumhuriyetin ilk üniversitesi olan Ankara Üniversitesi çok sayıda öğretim görevlisi alıyor. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

TOKİ Ankara projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 360 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başkent Ankara projesi için tarih belli oldu. Tam 360 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Ankara Akyurt'ta 8 bin metrekare arsa 12 milyon TL'ye icradan!

Ankara ili, Akyurt ilçesi, Saracalar Mahallesi, 1588 ada 1 parselde yer alan 8 bin metrekare arsa icradan satışa sunuldu....

Ankara Akyurt'ta 16.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara'ya bağlı Akyurt İcra Dairesi, Balıkhisar Mahallesi'nde 1837 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulü 16 milyon 440 bin 426 TL'ye satıyor. 

Ankara Akyurt için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Akyurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Akyurt'ta 19.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Akyurt İcra Dairesi, Ankara ili Akyurt ilçesi ,Balıkhisar mahallesi sınırları içerisinde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 436 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 2 yeni proje!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki 2 yeni projesi için düğmeye bastı.

Ankara'da 26.3 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 26 milyon 345 bin 819 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Akyurt üretim tesisleri Haberi

Ankara Akyurt üretim tesisleri


Avrupa’nın en büyük tesisinin açılışını yapan Bakan Ergün, sanayi üretimine dayalı bir model oluşturduklarını belirterek MAN’ın gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye’yi Ar-Ge ve tasarım merkezi haline getireceğine inandıklarını ifade etti. Temeli geçtiğimiz yıl atılan ve aynı yıl içinde yapımı tamamlanarak 5 bin 500 metrekarelik bir alana kurulan Avrupa’nın en büyük Kataforez Tesisi, MAN Türkiye'nin yanı sıra tüm otomotiv sektörüne hizmet verecek. 


MAN Türkiye A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz’un ev sahipliğinde, Akyurt’taki üretim tesislerinde gerçekleşen temel atma törenine, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, MAN Truck & Bus AG Üretim ve Lojistik’ten Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Dr. Carsten Intra, Almanya Büyükelçisi Eberhard Pohl ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 46 yıllık geçmişi...