09 / 05 / 2024

Ankara Akyurt yolu ne zaman açılacak

Ankara Akyurt yolu ne zaman açılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Ankara-Akyurt yolu 17 kilometreden oluşuyor. Bunun 4 kilometresi tamamlanmıştı. Geri kalan 13 kilometreyi de önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız." diye konuştu.

Başkentte imarlı iki arsa satılacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığı, Ankara Akyurt'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Ankara Akyurt'ta 8 bin metrekare arsa 12 milyon TL'ye icradan!

Ankara ili, Akyurt ilçesi, Saracalar Mahallesi, 1588 ada 1 parselde yer alan 8 bin metrekare arsa icradan satışa sunuldu....

Ankara Akyurt'ta 16.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara'ya bağlı Akyurt İcra Dairesi, Balıkhisar Mahallesi'nde 1837 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulü 16 milyon 440 bin 426 TL'ye satıyor. 

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Ankara Akyurt için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Akyurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Akyurt'ta 19.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Akyurt İcra Dairesi, Ankara ili Akyurt ilçesi ,Balıkhisar mahallesi sınırları içerisinde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 436 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Ankara Akyurt'ta 9.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Akyurt Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Akyurt Belediyesi'ne ait, Ankara ili, Akyurt ilçesi, Balıkhisar mahallesinde yer alan 6 arsayı 9 milyon 62 bin 438 TL'ye satıyor.

Ankara-Akyurt yolu 2021'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Ankara-Akyurt yolu 17 kilometreden oluşuyor. Bunun 4 kilometresi tamamlanmıştı. Geri kalan 13 kilometreyi de önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız." diye konuştu.

Ankara Akyurt'un her mahallesine konak inşa edilecek!

Ankara Akyurt Belediyesi tarafından Saracalar ve Kızık’ta inşa edilen mahalle konaklarının yapımı hızla sürerken, bazı mahallelerde ise tadilat çalışmaları ise hala devam ediyor.

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Ankara Akyurt yolu ne zaman açılacak Haberi

Ankara Akyurt yolu ne zaman açılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Akyurt yolu yapım çalışmalarını inceleyerek değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mart ayından bu yana süren salgın sürecine rağmen, Bakanlığın uhdesinde bulunan Türkiye'nin dört bir yanındaki şantiyelerde tüm tedbirleri alarak çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Bakan Karaismailoğlu, "Bugün yine önemli projelerimizden birisi olan Ankara-Akyurt yolundayız. Ankara-Akyurt yolu, Kahramankazan yolu, Kırıkkale yolu gibi Ankara'da takip ettiğimiz önemli projelerden. İnşallah bunları en kısa zamanda bitirip Ankaralı hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için değerlendirmeler ve istişarelerde bulunarak işleri hızlandırmaya çalışıyoruz. Ankara-Akyurt yolu 17 kilometreden oluşuyor. Bunun 4 kilometresi tamamlanmıştı. Geri kalan 13 kilometreyi de önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Söz konusu yolda iki kavşak çalışmasının sürdüğüne dikkati çeken Karaismailoğlu, şunları söyledi:

"Diğer yolları da en kısa zamanda bitirip, kış dönemindeki...