05 / 05 / 2024

ankara alışveriş merkezi alanı

ankara alışveriş merkezi alanı

Ankara bin kişi başına düşen AVM alanında 284 metrekareyle zirveye yerleşti. AVM alanında Ankara'yı, 277,3 metrekareyle İstanbul, 267,2 metrekareyle Bolu, 208,6 metrekareyle Karabük ve 195,9 metrekareyle Kırıkkale takip etti

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Atakule Alışveriş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule Alışveriş Merkezi'nin  2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara'daki Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 sorudan meydana gelen soru önergesi hazırladı..

Ankara Balgat Alışveriş Merkezi geliyor!

Balgat Alışveriş Merkezi, Kalyon ASF Adi Ortaklığı tarafından Ankara Çankaya'da Balgat Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede 306 adet büro, 5 adet ofis, 32 adet mağaza, 1 adet oto yıkama ve 3 adet kafe yer alacak..

Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2016 değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 138 pafta, 2944 ada, 21 no'lu parselde kayıtlı Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Ankara Alışveriş Festivali Başkent’in en şık vitrinini seçiyor!

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO Ankara Alışveriş Festivali İcra Kurulu’nun uzun soluklu çalışmalarıyla etkinlik programını hazırladığı festival, üçüncü yılında da Ankara’yı alışveriş, kültür ve eğlencenin merkezi haline getiriyor.

Podium Alışveriş Merkezi 2015 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. yatırımı ile Ankara’da hayata geçirilen Podium Alışveriş Merkezi, 2015 yılının 3 ’ üncü çeyreğinde ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor...

Kutup Yıldızı 23.mağazasını Cepa Alışveriş Merkezi'nde açtı!

60 yıldır, perakende sektöründe hizmet veren sektörün öncü firması Kutup, 23.mağazasını Cepa Alışveriş Merkezi'nde Ankara Ticaret Odası Başkam Sayın Salih Bezci'nin katılımlanyla hizmete açtı.

Kutup, 23.mağazasını Cepa Alışveriş Merkezi'nde açtı!

Kutup firması, 23.mağazasını Cepa Alışveriş Merkezi 'nde Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezcl'nln katılımıyla hizmete açtı. Tören, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Arcadium Alışveriş Merkezi yenileniyor!

Arcadium Alışveriş Merkezi, yeni sezonda yenileniyor. Çayyolu bölgesinin alışveriş nabzını tutmaya devam eden Arcadium Alışveriş Merkezi, süpermarket zinciri Macrocenter'ın, Ankara'daki ilk şubesini Eylül ayında hizmete açacak...

ANKAmall Alışveriş Merkezi yenilemesi 2015 yılında tamamlanacak!

5 Mart 2013 - ECE Türkiye ve proje ortakları Yeni Gimat A.Ş. ve Migros, ANKAmall Alışveriş Merkezi’ni, artan rekabete karşı konumlandırmak ve varolan çekim gücünü artırmak amacıyla kapsamlı olarak yenileme kararı aldı

2013'te 2 milyar dolara 25 yeni alışveriş merkezi açılacak!

2013 yılı içerisinde Türkiye'de toplam 2 milyar dolar yatırımla 20-25 yeni alışveriş merkezi açılması planlanıyor...

ankara alışveriş merkezi alanı Haberi

ankara alışveriş merkezi alanı

Türkiye'de bin kişi başına düşen AVM alanında 284 metrekareyle zirveye yerleşen Ankara, internet abone sayısında da yüz kişide 17,7 ile ilk sırayı aldı.


AA muhabirinin Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) 2015 yılına ilişkin verilerinden yaptığı derlemeye göre, bin kişi başına düşen AVM alanında 284 metrekareyle Ankara ilk sırayı aldı. Ankara'yı 277,3 metrekareyle İstanbul, 267,2 metrekareyle Bolu, 208,6 metrekareyle Karabük ve 195,9 metrekareyle Kırıkkale takip etti.


Adıyaman, Ağrı, Amasya, Bingöl, Burdur, Çorum, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Kırşehir, Muş, Niğde, Rize, Sinop, Sivas, Tunceli, Yozgat, Bayburt, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır ve Kilis ise AVM bulunmayan iller olarak kayıtlara geçti.


AVM'si bulunan ancak bu alanın düşük olduğu iller sırasıyla 10,8 metrekareyle Ordu, 20,1 metrekareyle Kırklareli, 27,2 metrekareyle Kastamonu, 32,1 metrekareyle Giresun ve 32,4 metrekareyle Artvin oldu.


İnternet abonesinin...