03 / 05 / 2024

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.



Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için start verildi. 490 milyon TL'ye mal olacak alışveriş merkezi  Ankara  Çankaya Lodumu Mahallesi 80275 ada 1 parsel üzerinde yükselecek.

490 milyon TL'ye mal olacak olan Semt Beytepe için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Oğuzata Mimarlık Mühendislik İnşaat imzası taşıyan Sem Beytepe projesinin arsa alanı 24 bin 459 metrekare olarak belirtildi.

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara ya 490 milyon TL lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi'nde toplam 124 mağaza yer alacak. Ayrıca söz konusu alışveriş merkezinde -1. katta 87 Adet,-2. katta 242 Adet ve 3. katta 87 adet olacak şekilde toplam 574 araçlık otopark bulunacak.

17 bin 300 metrekare bina oturum alanına sahip olan Semt Beytepe AVM 6 ayrı blok olarak inşa edilecek. Projenin inşaat aşamasında kaba işçiliği hazırlanacak, ince inşaat işleri dükkan ve mağaza sahipleri tarafından yapılacak. Natamam olarak teslim edilecek olan Semt Beytepe'nin inşaat çalışmalarının 2,5 yılda tamamlanması planlanıyor. 

Projenin İnşaat aşamasında 160 personel çalışacak olup, inşaat çalışmaları günde 16 saat, ayda 30 gün ve yılda 12 ay çalışılacak şekilde planlanlandı.

Semt Beytepe'nin işletme aşamasında yılda 365 gün, günde 24 saat çalışılacak ve alışveriş merkezinde mağazalarda çalışan personel ve müşteri olarak toplam nüfus tahminen 1240 kişi/gün civarında olacak.

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara ya 490 milyon TL lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

SEMT BEYTEPE NEREDE?

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi'nin 100 metre kuzeydoğusunda Garden İncity Beytepe konutları, 60 metre güneydoğusunda Officium Beytepe yer alırken, proje alanına ulaşım; Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerinden sağlanıyor. 

Semt Beytepe AVM yanındaki araziye bir adet özel kreş ve anaokulu bir adet de park yapılacak.

 

Prime Tan Suites peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!


Geri Dön