05 / 05 / 2024

Ankara altgelir başvurusu

Ankara altgelir başvurusu

TOKİ Alt Gelir Grubu Ankara Mamak başvuruları başladı ve devam ediyor. Peşinatların 8 bin 133 liradan başladığı projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvurusu!

Toplamda 9 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde başvuru dönemi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvurusu...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 180 konut kurasız olarak satışa sunuldu. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu son gün.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvurusu işlemleri devam ediyor. Projede 180 adet daire alt gelire özel satışta.

TOKİ Manisa Demirci altgelir başvurusu!

TOKİ Manisa Demirci altgelir başvurusu devam ediyor. Projede 90 adet daire alt gelir grubu için satışta.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

180 adet konutun açık satışa çıkarıldığı Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

TOKİ Viranşehir alt gelir grubu başvurusu!

Toplamda 112 dairenin altgelir için satışta olduğu projede taksitler 300 liradan başlıyor. İşte TOKİ Viranşehir alt gelir grubu başvurusu..

Ankara Yapracık TOKİ başvurusu!

Toplamda 5 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. Ankara Yapracık TOKİ başvurusu 20 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede peşinatlar 19 bin 395 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu...

TOKİ Hamitler 2.Etap altgelir başvurusu!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 2 adet daire alt gelir için satışta. İşte TOKİ Hamitler 2.Etap altgelir başvurusu...

TOKİ Ankara Yapracık Evleri başvurusu!

Toplam 5 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Ankara Yapracık Evleri başvurusu...

TOKİ Ankara Yapracık başvurusu!

Fiyatların 133 bin 953 TL'den başladığı proje 5 adet daire satışta. İşte TOKİ Ankara Yapracık başvurusu...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvuru!

Taksitlerin 226 liradan başladığı proje 180 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvuru detayları...

Bursa Hamitler 2. Etap altgelir grubu Toki başvurusu!

Bursa Hamitler 2. Etap altgelir grubu projesindeki 2 konut kurasız olarak satılıyor. Peki,Bursa Hamitler 2. Etap altgelir grubu Toki başvurusu ne zaman başlayacak?

Ankara altgelir başvurusu Haberi

Ankara altgelir başvurusu

Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL ile 104 bin 572 TL arasında değiştiği TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi projesinde peşin ödemeler 8 bin 133 liradan başlıyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalan tutarı 180 ay taksit sağlanırken; yüzde 20 peşinde ise 240 aya kadar taksit imkanı uygulanıyor.


Konut seçeneklerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Ankara Şubeleri'nde yürütülecek.


TOKİ Alt Gelir Grubu Ankara Mamak başvuruları başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. 



Satış duyurusu için