04 / 05 / 2024

ankara altın üçgen bölge neresi

ankara altın üçgen bölge neresi

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor. Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri yükseliyor.

Jeff Bezos'tan gençlere altın değerinde tavsiyeler! 

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, gençlere hayatlarında başarılı olmaları  için altın değerinde öğütler verdi. İşte dünyanın en zenginlerinden biri olan Bezos'tan tavsiyeler...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Ankara Altın Oran fiyat ve ödeme kampanyası 2018!

Ankara  Çankaya'ya bağlı Oran bölgesinde konumlandırılan Altın Oran projesinde 1+1 daireler 500 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Altın Kuleler ve Marina Ankara’da Kadınlar Günü indirimi!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Türkiye’nin en büyük temalı konut projesi Altınoran’ın içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler ve Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı sunuyor.

Altın Kuleler Ankara fiyatları!

Altın Kuleler Ankara fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişiyor. Kurumsal Yapı A.Ş.'nin inşa ettiği Altın Kuleler Altındağ projesinde 1+1 dairelerin tamamı satıldı...

Sinpaş Altın Kuleler Ankara fiyatları!

Sinpaş Altın Kuleler Ankara fiyatları 421 bin 900 liradan başlayarak değişiyor. Sinpaş Altın Kuleler Ankara projesinde ilk kule bu yıl nisan ayında teslim ediliyor...

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ Evleri'inde toplam 5 adet konut engelli vatandaşlar için açık satışa sunuluyor. Ankara Altındağ Başpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başladı. Ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunan projede 878,04 TL'lik taksitler ile daire sahibi olunabiliyor.

ankara altın üçgen bölge neresi Haberi

ankara altın üçgen bölge neresi

Konut anlayışının değiştiği Ankara’da artık kentin gürültüsünden uzak, kaliteli ve konforlu evler öne çıkmaya başladı. Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi ise bu noktada dikkati çekerek, konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor.


Birbiri ardına markalı konut projelerinin yükseldiği Beytepe ve İncek, kentin gelişimine paralel olarak büyürken, kaliteli ve lüks yaşam denilince akıllara ilk gelen Çayyolu’na yakın konumlarının da etkisiyle değerini arttırıyor. Yakın gelecekte Başkent’in en değerli merkezi olması beklenen bölgeler, şimdiden hem konut alıcısı hem de yatırımcının gözdesi olmaya başladı.


Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri’ni inşa eden, LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı’nın ortaklarından iç mimar Murat Altuntaş, bölgenin kentin gürültüsünden uzak oluşu, temiz havası ve şehir merkezinde yer...