03 / 05 / 2024

Ankara Altındağ arsa

Ankara Altındağ arsa

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Belediye Başkanlığı yaptığı süre boyunca, FETÖ’ye Altındağ’dan bir karış toprak, Altındağ Belediyesi’nden bir kör kuruş para verilmediğini söyledi.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da satılık 34 arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, Doğantepe Mahallesi'ndeki 34 arsayı satıyor. İhale, 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak..

Ankara Altındağ'da 23.9 milyon liraya satılık 5 arsa!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa satışa sunuluyor. Arsalar için ihale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Ankara Altındağ'da 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Gültepe Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve bina niteliğindeki gayrimenkulün toplam bedeli 12 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Altındağ'da bulunan 2.072.14 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Ankara Satış Memurluğu tarafından 26 Haziran 2015 günü saat 14:15 ile 14:25 arası ihale ediliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi yarın!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura çekimi yarın. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kura çekilişi ile toplam 18 adet konut satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 93 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede 10 bin 102 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ son başvuru günü!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ son başvuru günü bugün. Toplam 18 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede 487,23 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap projesi!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede yer alan 18 adet konut kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura 2015 kapsamında başvurular bugün sona eriyor. Toplam 18 adet konutun kurayla satıldığı projede 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları için bugün son!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları için bugün son. Daire fiyatları 77 bin 795 TL'den başlangıç gösteren projede kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ arsa Haberi

Ankara Altındağ arsa

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Belediye Başkanlığı yaptığı süre boyunca, FETÖ’ye Altındağ’dan bir karış toprak, Altındağ Belediyesi’nden bir kör kuruş para verilmediğini söyledi. Tiryaki “Altındağ’da belediye tarafından verilmiş FETÖ’ye bağlı herhangi bir okulun ya da öğrenci yurdu da yok. Bu durum bir tesadüf değil, bilinçli bir eylem” dedi.


Ankara  Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki FETÖ’ye belediye olarak arsa, yurt, para verilmediğini söyledi. Tiryaki  15 Temmuz günü şehit düşen vatandaşlara verdiği “ev sözünü” tuttu. Terör saldırılarında şehit düşen Mehmetçiklerin de unutulmadığı programda, 13 Altındağlı şehit ailesi, yeni evlerinin anahtarlarına kavuştu.


Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Biz, yıllar önce Yemen’de, Ürdün’de, Kafkaslar’da, Trablusgarp’ta, Çanakkale’de yüz binlerce şehit verdik, ağlamadık. Arkalarından türküler söyledik. Sarıkamış’ta binlerce şehidi buzlar altına gömdük, yine ağlamadık. Ulus olarak,...