19 / 05 / 2024

ankara Altındağdaki dönüşüm son durum

ankara Altındağdaki dönüşüm son durum

Göreve geldiği 2004 yılından bu güne yaptığı başarılı çalışmalarla Altındağ’ı Ankara’nın cazibe merkezi haline getiren Başkan Veysel Tiryaki bölgeyi âdete yeniden inşa ediyor.

Bakan Özhaseki: Bugüne kadar 2 milyon 250 bin konut dönüştü, 425 bin civarında konutun dönüşümü sürüyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem hazırlığında kentsel dönüşümün önemini işaret ederek, bugüne kadar 2 milyon 250 bin konutun dönüştüğünü dile getirdi. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi

Altında ''U'' dönüşü! Cuma günü bu rakam görülmüştü... Gram altının geleceği seviye görenleri bayram ettirdi...

Altında görünüm kasvetli! Altın yatırımcıları için tek umut... Herkes o günü bekliyor 

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrasında baskı altına girdi. Ons altın 2,5 yıl aradan sonra 1623 dolara kadar geriledi. Altında görünüm kasvetli devam ederken yatırımcıların tek umudu bu gelişmede. İşte detaylar...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'daki dönüşüm projesi İBB önünde protesto edildi!

İstanbul Eyüpsultan'daki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili KİPTAŞ'la anlaşmayan bazı vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) karşısında toplanarak protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Ankara Aktaş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediyesi, Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye bastı.

İzmir'de ada bazında kentsel dönüşüm şart!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'de kentsel dönüşümün şart olduğuna dikkat çekti. "Ben hep ada bazında kentsel dönüşümü savundum" diyen Yeşil, "Projelerde ticari kaygı olduğunda insanlar tercih etmiyor. Bu nedenle daireler boş kalıyor" açıklamasında bulundu.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Ankara Kalecik'e kentsel dönüşüm projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Kalecik ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 12 hektarlık alana eski Ankara evlerinin inşa edileceğini belirtti. 

ankara Altındağdaki dönüşüm son durum Haberi

ankara Altındağdaki dönüşüm son durum

Göreve geldiği 2004 yılından bu güne yaptığı başarılı çalışmalarla Altındağ’ı Ankara’nın cazibe merkezi haline getiren Başkan Veysel Tiryaki bölgeyi âdete yeniden inşa ediyor. Tiryaki seçildiği günden itibaren yaptıkları ve yapacaklarını bütçe görüşmelerinde anlattı.


YATIRIMLAR KATLANARAK DEVAM EDİYOR

2015 yılında da yıkımlara ara vermediklerini, bu yıl 32 mahallede 6148 kaçak yapının yıkıldığını fotoğraflarla anlatan Başkan Tiryaki, yine bu yıl pek çok mahallede yol açma çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Altındağ'ın sokaklarına 80 bin ton asfalt döktüklerini de sözlerine ekleyen Tiryaki, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirtti.


DEĞİŞİMİ ANLATTI


Beşikkaya Mahallesi'nde 9 milyon TLlik okul inşaatının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Tiryaki, Gülpmar Mahallesi'nde ise bir gençlik merkezi ile bir kadın eğitim kültür merkezi binasının inşaatlarının sürdüğünü sözlerine ekledi. 2015 yılında gerçekleştirilen onlarca yatırım...