13 / 05 / 2024

ankara Ametist City

ankara Ametist City

Ametist City projesi kapsamında 880 adet konut bulunuyor. Yüzme havuzları, açık - kapalı otoparklar, sosyal yaşam alanları ve 45 bin metrekarelik yeşil alanın yer aldığı proje 9 blok halinde yükseliyor...

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Future Deluxe City ile Ankara'ya 282 yeni konut geliyor!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Future Deluxe City projesinde 282 adet konut ve 56 adet ticari ünite yer alacak. Proje 230 milyon TL'ye mal olacak.

Sign of the City’nin ödüllü projeleri Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonu olarak gerçekleştirilen Sign of the City Ödülleri (SotCA) beşinci yılında ilk sektör buluşmasını Ankara’da düzenlendi.

Ametist Park'a rekor talep geldi!

Ankara iş ve sosyal yaşamına farklı bir boyut getirecek şekilde planlanan Ametist Park projesine şimdiye kadar rekor sayıda ön talep geldi.

Ametist Park'ta ön talep toplanıyor!

ICK Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara'nın Beysukent, Beytepe, Çayyolu kesişiminde inşa edilen Ametist Park'ta ön talep toplanıyor...

Ametist Park ile Ankara'nın tam orta noktasına yatırım yapın!

Büyük inşaat projelerine imza atan ICK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru "Ametist Park projemize geleceğin Ankarasının tam orta noktasında yer almak isteyenler büyük ilgi gösteriyor."dedi.

Ametist Park, Ankara'da yükseliyor! Yeni proje!

İCK Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Ametist Park projesinde 50 ofis, 50 iş yeri yer alıyor.

Dekon İnşaat iki projesiyle Sign Of The City Awards 2017’de!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist ve Dekon Senkron projeleriyle “Sign Of The City Awards 2017”ye başvurdu. Sign Of The City Awards’ın sonuçları Kasım ayında açıklanacak.

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Ukra mağdurları Ankara'ya gidiyor!

İnşaatı yarım kalan Ukra City projesinde yaşanan belirsizlikler Ukra mağdurlarını bir kez daha isyan ettirdi. Mağdurlar Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşme kararı aldı.

Ametist Residence Ankara satılık daire!

Ametist Residence Ankara satılık daire fiyatları 1 milyon liradan başlayarak değişiyor. İCK Yapı imzasını taşıyan Ametist Residence projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor...

Bağlıca Ozan City'de 129 bin TL'ye 1+1!

Ozan Yapı tarafından Ankara Bağlıca'da inşa edilen Ozan City'de 1 oda 1 salon evlerin fiyatı 129 bin liradan başlıyor. 4 blok olarak tasarlanan projede konutların hepsi 1+1 ve 2+1 tipi dairelerden oluşuyor.

Ametist Residences'ta lüks ve rahatlık bir arada!

Ankara'daki Ametist Residences'ın yapımını üstlenen İCK Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, "Lüks ve rahatlığı biraraya getirdik" dedi.

ankara Ametist City Haberi

ankara Ametist City



Ametist City projesi Başkent Ankara'da İCK Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projenin Mayıs ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.


70 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Ametist City 30'ar katlı 9 blok halinde inşa ediliyor. 



880 konutun yer aldığı Ankara Ametist City projesinin inşaat alanı 250 bin metrekare olarak belirlendi.


İncek Liva Pastanesi'ne yakın konumda yükselen Ametist City'de; yüzme havuzları,  açık - kapalı otoparklar, sosyal yaşam alanları ve 45 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor.


Ametist City iletişim: 

Telefon  : +90 312 284 81 51

Faks      : +90 312 284 80 77

Web adresi: