07 / 05 / 2024

Ankara Anadolu Kadın Müzesi

Ankara Anadolu Kadın Müzesi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, yılın son oturumunda kentsel dönüşümden terörle mücadeleye, spordan tarımsal desteklere kadar bir dizi karar aldı.

Ankara Kadın Barınma Evi projesine onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıkladığı 60 yatak kapasiteli 'Kadın Barınma Evi' kararı Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçti.

Ankara'da Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Türkiye’nin sıra dışı kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 bin yeni konut inşa edilecek.

Ankara Anadolu Kadın Müzesi kurulacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, yılın son oturumunda kentsel dönüşümden terörle mücadeleye, spordan tarımsal desteklere kadar bir dizi karar aldı.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Ankara Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’ni daha Altındağ’a armağan ediyor.

Ankara Altındağ'da Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

Ankara Altındağ'a kadın ve gençlik merkezi inşa ediliyor!

Çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi'ni hizmete sokan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırıyor.

Ankara Gülpınar'a Kadın ve Gençlik Merkezi geliyor!

Altındağ’ın son yıllarda hızla gelişen ve değer kazanan mahallelerinden olan Gülpınar Mahallesi 2 dev yatırım kazanıyor. Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi’ni daha Altındağ’a kazandırıyor.

İnşaat sektörüne kadın eli değdi!

Ankara inşaat sektörü, Evren Acar ve Filiz Kemahlı'nın ismini son dönemde çok sık duymaya başladı. İki başarılı iş kadını, danışmanlık sistemiyle inşaat sektöründe yeni bir iş kolunun gelişmesinin önünü açtıklarını söylüyor.

Remax 3'üncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazandı!

RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında ciro birinciliğine yükselerek 2014 3'uncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazanan RE./MAX Lot'un sahiplerinden Can Alisbah, hedeflerinin Ankara'da RE/MAX markasıyla özdeşleşmek olduğunu söyledi...

Anadolu yakasının en doğal projesi AYDOS COUNTRY

Anadolu yakasının en doğal projesi AYDOS COUNTRY Sinpaş GYO imzasıyla Sancaktepe'de yükseliyor. 900 konuttan oluşan Sinpaş Aydos Country projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

İksir Aydın, Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçildi!

Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçilen İksir Aydın, Kastamonu Daday’a olan tutkusunu, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası ile yöresinde yaptığı heyecan dolu başarılı çalışmalarını, anlattı.

Rize Fındıklı'da sahilde bir kadın kayboldu!

Fındıklı ilçesi sahilinde dalgaların deniz kenarına attığı odunları toplamak istediği belirtilen bir kadından haber alınamıyor. Mine Sağlam adlı kadının denizden gelen dalgalara kapılmış olabileceği ihtimalini üzerinde duruluyor.

Ankara Anadolu Kadın Müzesi Haberi

Ankara Anadolu Kadın Müzesi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, yılın son oturumunda kentsel dönüşümden terörle mücadeleye, spordan tarımsal desteklere kadar bir dizi karar aldı. Büyükşehir Belediye Meclisi 2'inci Başkan Vekili Nail Çimen başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak; Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi (KDGP) alanında hak sahibi olanların, haklarını tek seferde devredebilmelerini öngören Başkanlık yazısı ele alındı. 


Gelecek yılın Ağustos ayına kadar konut teslimlerinin tamamlanması ve tapu işlemlerinin de 2017 yılı sonuna kadar bitirilmesinin amaçlandığı da kaydedilen Başkanlık yazısı, oy birliği ile kabul edildi. 


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından muhtemel terör, kaçakçılık, uyuşturucu ve asayiş olayları ile etkin bir şekilde mücadele edilmesi, halkın yoğun bulunduğu park ve bahçelerde mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi amacıyla Ankara Valiliği tarafından Büyükşehir Belediyesi'nden temin...