04 / 05 / 2024

ankara ankapark turizm

ankara ankapark turizm

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın 46. "Kardeş Kenti" olan Slovenya'nın Başkenti Lübliyana'nm Belediye Başkanı Zoran Jankovic'e, kendi kullandığı araçla Ankapark'ı gezdirdi...

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

Melih Gökçek için suç duyurusu: Ankapark zararı tazmin edilsin!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kapatılan Ankara Ankapark'ın maliyetine ilişkin bir açıklama yapan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ankapark 25 Mart'ta açılıyor!

Avrupa'nın en büyük temaparkı olma özelliğine sahip olan Ankara Ankapark, kapılarını 25 Mart'ta açacak 

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile ihaleye çıktı!

Ankapark, Ankara Hayvanat Bahçesi projesi ile aynı anda ihale ediliyor. İhale 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşecek...

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle'de otel yapacak!

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

Ankara Turizm Otelcilik Okulu yıkımı ve imar planı TBMM'de!

Ankara Turizm Otelcilik Okulu binasının yıkımına, binayla ilgili asbest tespiti yapılıp yapılmadığına ve alanla ilgili imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı...

Ankapark projesine ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara AOÇ'de yapımı devam eden Ankapark projesine ilişkin 9 soru sordu..

Ankapark basın toplantısı 28 Şubat'ta!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Ankapark projesine ilişkin basın toplantısı için tarihi belirledi. Ankapark basın toplantısı 28 Şubat'ta.

Melih Gökçek: Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da yapımını sürdürdükleri büyük projeleri anlattı. Gökçek "Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip, Arabistan'dan ilgilenenler var" dedi.

Ankapark için 435.9 milyon dolarlık ihale!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nden Ankapark projesine ilişkin açıklama geldi. Proje için 29 ihale yapıldığı belirtildi.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

Melih Gökçek: Ankapark’a Çinli ve Katarlı işletmeciler talip!

Ankara Turist Rehberleri Odası Başkan ve üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir araya geldiler, Ankapark’ı gezdiler

ankara ankapark turizm Haberi

ankara ankapark turizm

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın 46. "Kardeş Kenti" olan Slovenya'nın Başkenti Lübliyana'nm Belediye Başkanı Zoran Jankovic'e, kendi kullandığı araçla Ankapark'ı gezdirdi. Gökçek ve Jankovic, "Kardeş Kent Protokolü"nü imzaladıktan sonra birlikte Ankara turuna çıktı. 


Gökçek'le birlikte 1 milyon 200 bin metrekarelik alanıyla Avrupa'nın en büyük temaparkı olacak Ankapark'ı gezen Slovenya heyeti, yapılan çalışmaları inceledi. Geziye Ankapark Koordinasyon Merkezi'nde yer alan kent mobilyaları, çocuk oyun grupları ve figürlerinin sergilendiği alandan başlayan Gökçek, projenin Ankara'da turizmi geliştirecek en önemli ayaklardan biri olduğunu ifade etti. Konuklarına toplam bin 217 oyuncağın yer alacağı Ankapark'ı kendi kullandığı araçla gezdiren Gökçek, geziye dev giriş kapısından başladı. Gökçek, dev Roller Coaster ile yetişkin ve çocuk oyun alanları, dijital oyun alanı çadırı hakkında ayrıntılı bilgi verdi. 


Konuk Belediye...