25 / 07 / 2024

Ankara Bağlıcada trafik çilesi

Ankara Bağlıcada trafik çilesi

Bağlıca’da, yükselen binalar ve her geçen gün artan nüfus, trafiği de yansıdı. Bölgeyi kent merkezine bağlayan Bağlıca Bulvarı’nda sabahları 1 kilometrelik kuyruk oluşurken, sürücüler isyanda!

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren son dakika haberi! Trafik sigortasında yeni dönem başlıyor! Zam hesabı değişti..

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem başlıyor. Trafik sigortasında zam hesabı değişti. İşte ayrıntılar...

Mahall Ankara'da fiyatlar 386 bin 677 TL'den başlıyor!

Türkerler İnşaat tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Mahall Bomonti'de konut fiyatları 386 bin 677 TL'den başlıyor. Proje 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent'te teslimler başlıyor!

Ankara Kuzeykent Projesinde yer alan 563 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Ankara Saraycık'ta sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Ankara  Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 2. Etap kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Merkez Ankara'da ön talep dönemi 7 Mayıs'ta başlıyor!

Ankara Ego Arazisi üzerinde hayata geçirilen Merkez Ankara projesinde 7 Mayıs 2018’den itibaren ön talep toplamaya başlıyor.  Proje Pasifik – Çiftay Ortaklığı imzasını taşıyor. 

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara Saraycık TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ  Ankara  Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Ankara Altıağaç başvuruları bugün başlıyor!

Son başvuru tarihinin 29 Haziran 2018 olarak belirlendiği TOKİ Ankara Mamak Altıağaç projesi için başvurular bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Saraycık başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık Mahallesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Sivas-Ankara YHT Hattı'nda test sürüşleri 2019'da başlıyor!

2015 yılında hizmete açılması planlanan Sivas-Ankara YHT Hattı'nda test sürüşleri 2019 yılında başlıyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 1. Kısım projesinde yer alan 217 konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde yer alan 250 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara Bağlıcada trafik çilesi Haberi

Ankara Bağlıcada trafik çilesi

Ankara’nın son yıllarda hızla gelişen bölgelerinden Bağlıca’yı, kent merkezine bağlayan Bağlıca Bulvarı’nda oluşan trafik, sürücüleri isyan ettiriyor. 


Eskişehir Yolu’ndeki trafik akışını hızlandırmak amacıyla, Büyükşehir’in, “Bağlıca Kavşağı kesişiminde bekleme olmayacak” diyerek 2013’te açtığı kavşakta, aradan geçen 2 yıl sonra, bölgenin hızlı gelişiminin de etkisiyle yoğun trafik oluşuyor.


Ankara Hürriyet, Başkentlilerden gelen yoğun şikayet üzerine, önceki sabah 08.00 sıralarında Bağlıca Bulvarı ile köprülü kavşağı fotoğrafladı. Yaklaşık 1 kilometreyi bulan trafikte uzun süre beklemek durumunda kalan vatandaşlar, “Trafik sorunu daha da büyümeden çözüme kavuşturulmalı” dedi. Önlem alınmaması durumunda, Bağlıca Bulvarı’nın Ankaralı sürücülerin en çok şikayet ettiği kentin ana arterlerinden farkı kalmayacağını savunan sürücüler, “Bağlıca her geçen gün büyüyor ve nüfusu artıyor. Ancak, ulaşım için alternatifler düşünülüp, hayata geçirilmiyor. İki yıl önce Bağlıca’dan 10 dakikada...