10 / 05 / 2024

ankara beytepe elit yapı

ankara beytepe elit yapı

Son olarak Ankara’nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe’de Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, projenin Ankara’ya değer katacağını vurguladı.

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Ankara Devlet Konservatuvarı Beytepe'ye taşındı!

Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesinin (HÜ) Beytepe'deki kampüsüne taşındı. Konservatuvar 50 bin metrekare üzerinde kurulan yeni binasında eğitim veriyor. 

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017!

Kişiye özel ödeme planı sunulan Elit Manzara projesi 2018 yılı Haziran ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017...

Duru Beytepe Ankara adres!

Duru Beytepe projesi Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından Ankara'da yükseliyor. Projede fiyatlar 528 bin TL'den başlıyor...

Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi!

Kişiye özel ödeme imkanlarının sağlandığı Duru Beytepe projesi 484 daireden oluşuyor. İşte Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi...

Duru Beytepe Ankara ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Duru Beytepe projesi Ankara'da yükseliyor. Projedeki fiyatlarda ön satışa özel olarak indirim avantajları sunuluyor...

Ankara Duru Beytepe'nin temeli atıldı!

Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından hayata geçrilen Duru Beytepe projesinin temeli atıldı. ''Ankara'nın en yeşil projesi'' sloganıyla yola çıkan projenin yüzde 84'ü yeşil alandan meydana geliyor.

ankara beytepe elit yapı Haberi

ankara beytepe elit yapı

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Haziran 2012 tarihinde başladıkları Elit Royal Residence proje inşaatını hedefledikleri sürede bitirdiklerini vurguladı.



Elit Royal Residence’ın inşa edildiği Beytepe bölgesinin öncüsü konumundaki projelerden olduğunun altını çizen Yıldızhan, “Şuan markalı konut projelerinin adresi haline gelen Beytepe’de yaşamın başladığı ilk projelerden biriyiz. Hedeflediğimiz sürede projemizi bitirmenin zaten başlı başına önemi var. Ama Beytepe bölgesini sürükleyen projeye imza atmak Elit Yapı için farklı bir gurur. Bizi tercih eden, satış ofisimize gelerek örnek dairemizi gezen herkese teşekkür ederiz” dedi.



Elit Yapı olarak yeni proje için çalışmalara başladıklarını ifade eden Yıldızhan, yine Beytepe bölgesini tercih ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Beytepe’nin geleceği oldukça parlak. Biz de bu yüzden yeni projemizi de Beytepe’de hayata geçirmeye karar verdik. Şuan ayrıntı vermek istemiyorum ama...