04 / 05 / 2024

ankara beytepe yol çalışmaları

ankara beytepe yol çalışmaları

Beytepe’de köy içindeki trafiği rahatlatmak amacıyla açılan ara yol, tüm girişimlere rağmen asfaltlanmadı. Üç yıldır yoldaki tozla boğuşan köylüler, Büyükşehir Belediyesi’ne tepki olarak yolu beton barikatlarla kapattı.

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Ankara Devlet Konservatuvarı Beytepe'ye taşındı!

Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesinin (HÜ) Beytepe'deki kampüsüne taşındı. Konservatuvar 50 bin metrekare üzerinde kurulan yeni binasında eğitim veriyor. 

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı..

Duru Beytepe Ankara adres!

Duru Beytepe projesi Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından Ankara'da yükseliyor. Projede fiyatlar 528 bin TL'den başlıyor...

Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi!

Kişiye özel ödeme imkanlarının sağlandığı Duru Beytepe projesi 484 daireden oluşuyor. İşte Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi...

Duru Beytepe Ankara ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Duru Beytepe projesi Ankara'da yükseliyor. Projedeki fiyatlarda ön satışa özel olarak indirim avantajları sunuluyor...

Ankara Duru Beytepe'nin temeli atıldı!

Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından hayata geçrilen Duru Beytepe projesinin temeli atıldı. ''Ankara'nın en yeşil projesi'' sloganıyla yola çıkan projenin yüzde 84'ü yeşil alandan meydana geliyor.

ankara beytepe yol çalışmaları Haberi

ankara beytepe yol çalışmaları

Çevresindeki hızlı gelişme nedeniyle ana güzergah haline gelen Beytepe Köyü’nde üç yıl önce açılan 300 metrelik yolun asfaltlanmaması, köy sakinlerini isyan ettirdi. Asfalt için defalarca belediyeye başvurduklarını söyleyen köy halkı, kendi çözümünü kendisi üretti. Köylüler son çare olarak yolu kazarak beton barikatlarla trafiğe kapattı. Köylüler seslerini duyurmak için ana yolu kullanan hafriyat kamyonlarını durdurarak yolu kısa süreliğine trafiğe kapattı. Yol nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen Ahmet Tayyarcan, “2012 yılında 5 binlik imar planında yol olarak açıldı. Köy içinde yoğunlaşan trafiği rahatlatacak diye sevinirken yol hafriyat yolu oldu” dedi. Zamanında yolun açılmasına köylü olarak izin verdiklerini kaydeden Tayyarcan şöyle konuştu:


40 YILLIK AĞAÇLARI KESTİRDİK

“5 binlik imar planına göre asfaltlanması şartıyla yol için köylü olarak muvafakat verdik. Yol için 40 yıllık ağaçlarımızı kestirdik....