22 / 07 / 2024

ankara BiIkent Center AVM

ankara BiIkent Center AVM

15 yıldır Ankaralılar'ın vazgeçilmezlerinden olan Bilkent Center AVM yeni yaşını hediye kuponlarıyla kutluyor. 15. yaş kampanyasında, 31 Ekim 'e kadar ziyaretçiler anında hediye kuponunu kazanabilecekler...

Öniz Center projesi resmen başlıyor! Başkente 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group'un başkent Ankara'da inşa edeceği yeni projesi Öniz Center resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek olan projede toplamda 520 yeni konut yer alacak.

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı!

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı. Ofis ve dükkanlarda yüzde 20 KDV avantajı ile sıfır faiz, 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor. 

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor!

Gamador Grup tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçirilmesi planlanan Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Atasun Optik 200’üncü mağazasını açtı!

Atasun Optik 200’üncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni mağaza, Ankara Bilkent Center AVM’de açıldı.

Bilkent Center çıtayı yükseltiyor!

Ankara’nın ilk ve en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olma özelliğine sahip Bilkent Center’da oluşturulan mağaza alanlarına ilgi beklenenin üzerinde gerçekleşti..

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

ankara BiIkent Center AVM Haberi

ankara BiIkent Center AVM

Tam 15 yıldır Ankaralılar'ın vazgeçilmezlerinden olan Bilkent Center AVM yeni yaşını hediye kuponlarıyla kutluyor. AVM'nin anında kazandıran  15. yaş kampanyasında, 31 Ekim'e kadar 150 TL ve üzeri tutarlarda  alışveriş yapan ziyaretçiler anında hediye kuponunu kazanabilecekler. 




Habertürk...